Inside

Пейка RAVE

Базова Цена: 485.00 лв. с ДДС

  • пейка със семпъл дизайн
  • хромирани или прахово боядисани крака в черен, бял или сив цвят
  • 2220 две места, 2230 три места, 2240 четири места
  • пластмасова седалка и облегалка в цвят по избор
  • предлага се в осем цвята цвята пластмасата
  • опция за подлакътници (попитай за цена)
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Пейка RAVE е съвършена и функционална мебел, която ние от Антарес България предлагаме на своите клиенти в няколко различни варианта, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията на най-капризните от тях. Бихте могли да поръчате един от следните модели: 2220 две места, 2230 три места, 2240 четири места. Обмислете добре своята поръчка и заявете както това свое желание, така и останалите, свързани с избор на цвят.

Пейка RAVE е с иновативен дизайн, изключително подходящ за всякакви видове помещения, без значение от това за какво се използват те. Краката на пейката биха могли да се изработят хромирани или прахово боядисани в черен, бял или сив цвят. Това би могло да се съчетае с останалата част от интериорното ви обзавеждане.

Пластмасовата седалка и облегалка са свръх удобни и помагат на потребителя да заема правилна поза на седене, без да се получават гръбначни изкривявания или друг вид дискомфорт. Можете да посочите един от 8 – те цвята, в които да изработим тези два важни детайла от модерната и атрактивна мебел.

Разполагате още с опция за подлакътници. Не ги подценявайте, тъй като те успяват да осигурят на ръцете ви онова удобство, което им е необходимо тогава, когато са в покой. Максималното натоварване на пейка RAVE е до 120 кг. С покупката й получавате гаранционен срок от цели 36 месеца.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 105-206 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител:

Вход за Партньори