Inside

Пейка ELSI

Базова Цена: 617.00 лв. с ДДС

  • пейка от слоеста дървесина  със стоманена черна рамка
  • повърхността на седалката е в цвят естествен бук
  • 1022 две места , 103 две места и масичка, 104три места места,105 четири места  и масичка 
  • максимално натоварване до 100 кг на място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Studio plus

​Пейка ELSI е модерно, функционално и удобно решение, което би се вписало чудесно навсякъде, където го поставите. Ние от Антарес България създадохме тази превъзходна висококачествена мебел, с цел да ви доставя ненадминат комфорт, независимо колко време прекарвате в седнало положение. ELSI се изработва от слоеста дървесина със стоманена черна рамка. До известна степен, на това дължи своята здравина и устойчивост.

Повърхността на седалката е в цвят бук. Лесно се вписва към всякакъв вид интериор или екстериор. Пейката е подходяща за зони за релакс, чакални, детски кътове и много други подобни места. Можете да поръчате някой от следните варианти, в които да ви я изработим: две места 102, две места с масичка 103, четири места 104, четири места с масичка 105. Гарантираме ви, че какъвто и да бъде изборът ви няма да съжалявате за направената инвестиция. Много скоро след покупката на ELSI инвестицията ще ви се отблагодари многократно.

Максималното натоварване на пейката е до 120 кг. С покупката й получавате гаранционен срок, който е в рамките на 36 месеца – достатъчно дълъг период сами да се уверите в качеството, за което ви разказваме ние. Пейка ELSI е с европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. Не пропускайте възможността да доставите комфорт и удобство както на себе си, така и на хората около вас.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 85.5 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 105 см Тегло: 19.2 кг Наличност:
Дълбочина на седалката: 41 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 42 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори