Inside

Пейка AYLA

Базова Цена: 821.00 лв. с ДДС

  • пейка с иновативен дизайн
  • хромирани или прахово боядисани крака в черен, бял или сив цвят
  • 102 две места, 103 три места, 104 четири места
  • мрежеста облегалка в черeн, бял или сив цвят
  • пластмасова седалка в черeн, бял или сив цвят
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

 

Studio plus

​Пейка AYLA е модерна, функционална и удобна мебел, притежаваща иновативен дизайн. Тя е подходяща за всякакви видове помещения, независимо какво е тяхното предназначение. Ние от Антарес България сме селектирали единствено висококачествени материали, които да участват в направата на тази мебел и да ви даряват с дълъг експлоатационен живот.

Пейка AYLA – модерният начин на обзавеждане

Краката на пейката биха могли да са хромирани или прахово боядисани в няколко цвята: черен, бял или сив цвят. Вие сами решавате по какъв начин да изглежда вашата мебел, спрямо помещението, което ще обзавеждате. Тя може да се поръча в няколко варианта места – две, три или четири. За направата на облегалката се използва качествена и издръжлива мрежа, която се предлага отново в три основни цвята: черен, бял или сив.

Пластмасовата седалка, на свой ред, ще ви достави удобството и комфорта, от които несъмнено се нуждаете. Максималното натоварване на пейката е до 120 кг. Тя е практична, функционална и удобна мебел, която знае кое е най-добро за вашето тяло и не спира да се грижи за него. Всяка една от извивките на тази мебел е съобразена с вас и вашето удобство.

Гаранционният период от 36 месеца е достатъчно дълъг период сами да се уверите в думите ни. Бъдете модерни и прагматични, доверете се на Антарес България и професионализма, с който сбъдваме вашите мечти. Пейка AYLA е модерно решение за вас.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 85.5 см Вид: Плик Гаранция 36 месеца
Ширина: 100-200 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 45 см Максимално тегло на потребител: 100 кг

Вход за Партньори