Закачалка MONTE 1

151.00лв


Закачалка MONTE 1

151.00лв

Цените са С ДДС

Изчерпан

Код - MONTE-1


Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • метална стояща закачалка, черна или хромирана
  • поставка за чадъри
  • детайли от черна пластмаса
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

Оценка : 5.00 - 1 гласа

Закачалка MONTE 1 е олицетворение на перфектното изобретение, създадено от човешките ръце. Ние от Антарес България сме в състояние да ви предложим едно допълнение, което бихте могли да прибавите към всяко едно помещение в дома си, офиса или друг вид помещение. Закачалката е онази част от обзавеждането, която се забелязва единствено тогава, когато липсва. Ние обаче сме в позиция да ви предложим истинско бижу, към което няма как да останете безпричастни.

Закачалката MONTE 1 се предлага в два цвят – черна или хромирана. Какъвто и избор да направите, то ние ви уверяваме, че ще съхраните стилния дизайн. Имате възможността с малка сума пари да придадете ново излъчване на дадено помещение. Страхотно е, нали? Осен това, продуктите, които ние от Антарес България създаваме за вас, са с дълъг експлоатационен живот. Гаранционният период от 24 месеца е достатъчен сами да се убедите в издръжливостта и качеството на материалите, участващи в направата на закачалката.

С покупката на MONTE 1 разполагате с поставка за чадъри, които всеки един от нас ползва, особено тогава, когато времето навън е дъждовно. Допълнителните детайли от черна пластмаса допълват съвършенството на тази мебел. Ние от Антарес България имаме готовност да реализираме вашата поръчка в рамките на 25 работни дни. Закачалка MONTE 1 е перфектното допълнение към всяко едно помещение.

Основни
Гаранция 24 месеца
Размери
Обща височина 174 см
Обща ширина 55 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 4.93 кг
Обем 0.03 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива