Работен ESD стол ERGO ANTISTATIC

БЦД 459.00лв


Работен ESD стол ERGO ANTISTATIC

БЦД 459.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 1040-ERGO-ANTISTATIC


Изпрати запитване
 • специализиран работен стол с ергономични седалка и облегалка, предназначен да отклони статичното електричество от работното място при наличието на електронни компоненти и летливи химикали
 • антистатично покритие на всички компоненти на стола, включително специален плат и колелца, които са проводими
 • проведен тест CATAS 13/95, протокол 35904/1, измерено съпротивление – 0.1 MΩ
 • стандартен цвят – тъмно сив (антрацит)
 • МЕК – механизъм за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката
 • газов механизъм за регулиране височината на седалката
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опция за подлакътници BR06SP
 • опция за гумирани антистатични колелца
 • опция за антистатични тапи за статичност

Оценка : 4.75 - 8 гласа

​Човек дори и добре да живее все някога му се налага да промени столовете в офиса си. Независимо от това с какво качество се характеризират, с годините всяка мебел се амортизира и намалява положителния си ефект върху вашето тяло. Ние от Антарес България сме наясно с нуждите на хората и затова създадохме работен стол 1040 ERGO ANTISTATIC.

Работен стол 1040 ERGO ANTISTATIC – вълшебство за вашето тяло

Столът се предлага с ниска ергономична облегалка и ергономична седалка, които осигуряват нужните удобства и комфорт за вашия гръб, прешлени, шия, стави и други части от тялото. Можете да седите часове наред зад бюрото в офиса, без да усещате болки и напрежение. Звучи страхотно, нали? Освен това, не се налага да плащате висока сума пари, която да се отрази върху банковата ви сметка.

МЕК механизмът служи за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката. Можете да ги настроите спрямо личните си предпочитания, като по този начин съществува огромна вероятност от завишаване продуктивността на работното място и завидно подобряване на концентрацията ви.

Газовият механизъм е средство за регулиране височината на седалката, спрямо нуждите и предпочитанията на потребителя. Кръстачката на 1040 ERGO ANTISTATIC би могло да се изработи от пластмаса или хром. Помислете и посочете вашия избор. Ние ще се справим с всичко останало.

Ако все още се чудите в какъв цвят да бъде тапициран вашия работен стол, то ние ви предлагаме да съчетаете нюанса с останалата част от интериорното обзавеждане. По този начин ще постигнете завидни резултати, на които да се наслаждавате както вие, така и хората около вас.

Съществува опция за подлакътници. Тапицировката може да бъде изработена в еко кожа или дамаска. И в двата случая бъдете сигурни, че сте взели правилното решение. Максималното натоварване е до 120 кг. С покупката на работния стол 1040 ERGO ANTISTATIC получавате 36 месеца гаранционен срок.

Antares
Обща височина 95-108 см
Обща ширина 46.5-57.5 см
Височина на седалката 45-58 см
Дълбочина на седалката 45 см
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 9.9 кг
Гаранция 24 месеца
Обем 0.101 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива