Inside

Работен стол TEXAS MULTI

Базова Цена: 215.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 130.00 лв. с ДДС

специалните цени са валидни до 31.07.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • ​работен стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • пластмасови подлакътници
  • хромирана кръстачка
  • тапициран в черна, синя, сива или червена дамаска
  • максимално натоварване до 120 кг
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Classic

Работният стол TEXAS MULTI е с висока облегалка, която е проектирана изцяло да доставя комфорт и удобство на вашия гръб. Благодарение на материалите, от които се изработва, тази част от стола е с ключова важност за здравето на потребителите. Столът е като матрака – колкото по-качествен е той, толкова по-малко травми сте склонни да си причинявате. Не позволявайте мебелите в офиса ви или у дома да са причината за гръбначни изкривявания, умора, напрегнатост или други неразположения.

Работен стол TEXAS MULTI – подарете се удобство на добра цена

MULTIBLOCK механизмът е с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя. И това е само част от функционалността, с която ще ви дари столът в момента, в който се превърнете в негов притежател.

Ако желаете сами да регулирате височината на седалката, то ние ви предлагаме да се възползвате от газовия механизъм, изцяло създаден за тази цел. Пластмасовите подлакътници са перфектния начин да поглезите своите ръце тогава, когато се нуждаят от заслужена почивка след часове писане на клавиатурата или други дейности, извършвани с тях.

Хромираната кръстачка подчертава изчистената и класическа визия на стола и го превръща в подходяща мебел за всякакви помещения. Той се вписва перфектно към интериора на различни помещения. Ние имаме възможност да го тапицираме в черна, сива или червена дамаска. Посочете ни любимия си цвят и оставете всичко останало в ръцете на истински професионалисти, каквито сме ние. Работният стол TEXAS MULTI е с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 101-109 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 62 см Тегло: 14.5 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 48 см Обем: 0.118 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 44-52 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори