Inside

Работен стол NEBRASKA

Базова Цена: 176.00 лв. с ДДС

 

  • работен стол с мрежеста облегалка и тапицирана седалка
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя 
  • хромирана кръстачка и амортисьор
  • пластмасови подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Packs

Работният стол NEBRASKA е уникална възможност да се почувствате като у дома си, докато сте в офиса и изпълнявате служебните си Задачи и ангажименти. Ние от Антарес България се стремим към това да създаваме високотехнологични произведения на изкуството, за които не е нужно да инвестирате цяло състояние пари, а в замяна те ви даряват с неописуем комфорт и безспорно качество.

Работен стол NEBRASKA – едно истинско преживяване

Този стол е в състояние да ви отведе в едно съвсем различно измерение, където цари ненадминатият комфорт и вечното удобство. Ние гарантираме стопроцентово за неговата издръжливост и безспорно качество. Столът е създаден с мрежеста облегалка, която е прекрасна материя за всеки един сезон от годината, особено за горещите летни месеци. Седалката е тапицирана в черен цвят и очертава високата класа и стила на тази мебел.

TILT механизмът е едно от върховите предимства, очертаващи функционалността на това офис решение. Той ви позволява да се възползвате и функцията за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя. Хромираната кръстачка и амортисьор са само един от бонусите, на които бихте могли да се превърнете в законен притежател.

Пластмасовите подлакътници се грижат за това вашите ръце да изпитват оптимално удобство, докато прекарвате дълги часове, седнали зад бюрото в офиса. Максималното натоварване на стола е до 120 кг. Ние ви препоръчваме да не експериментирате с тежестта, тъй като съществува опасност да навредите на целостта му. С покупката на работния стол NEBRASKA получавате гаранция в срок от две години.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 92-100 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 50-61 см Тегло: 13.5 кг Наличност:
Дълбочина на седалката: 50 см Обем: 0.11 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 44-52 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори