Работен стол MONTANA

БЦД 238.00лв 189.00лв


Работен стол MONTANA

БЦД 238.00лв 189.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - MONTANA


Изпрати запитване
  • работен стол с висока облегалка
  • тапицирана седалка и облегалка в комбинация от мрежа и дамаска сив цвят
  • статична облегалка за глава
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя 
  • вградена лумбална опора
  • метални прахово боядисани подлакътници и кръстачка в черен цвят
  • максимално натоварване до 120 кг

Оценка : 3.91 - 22 гласа

Ако искате да създаде желаното място за работа, то ние от Антарес ви препоръчваме да отделите част от времето си, в което да разгледате това уникално и неповторимо иновативно творение, което ние нарекохме Работен стол MONTANA. Столът е подходящ за всякакви помещения, без значение от самия им стил на обзавеждане. Той, сам по себе си, е достатъчно стилен и изискан, така че да придаде завършеност на работното ви място.

Ние ви обещаваме, че вашата инвестиция ще ви се отблагодари многократно скоро, след като бъде направена. Няколко са основните предимства, заради които наистина си заслужава да инвестирате парите си в покупката на тази мебел. Ето какви са те:

Качествена изработка – безспорно качеството е сред първите неща, заради които да извършите покупката на тази мебел. Всеки един от материалите, участващи при изработката му, са внимателно и прецизно подбрани, така че вие да чувствате сигурност през целия му експлоатационен период. Красив дизайн – и сами можете да се уверите в красотата на тази мебел, въпреки, че тя съвсем не е водеща при избора на работен стол. Преди всичко човек залага на удобството и комфорта, но все пак е в търсене на решение, което да отговаря и на разбирането му за естетика и красота. Ненадминато удобство – това е най-важното предимство на модела. Вие никога повече няма да разберете какво е толкова болка, схващане, умора или друго неприятно усещане, резултат от дългите часове, прекарани в седнало положение.

Предлагаме ви модерно и неповторимо решение, служещо за обзавеждането на всяко помещение, предназначено за работно. С малко пари можете да се доберете до желания комфорт! Не изпускайте тази възможност.

Antares
Обща височина 113-119 см
Обща ширина 50-58 см
Височина на седалката 45-51 см
Дълбочина на седалката 50 см
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Кашон
Гаранция 24 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива