Inside

Работен стол GOLF

Базова Цена: 89.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 72.00 лв. с ДДС

специалните цени са валидни до 31.07.2018г. (или до изчерпване на наличностите)

  • ​​работен стол с висока облегалка
  • МЕК – механизъм за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Packs

​Работният стол GOLF е една прекрасна възможност да почувствате удобство и комфорт на работното си място, дори и след дълги часове, прекарани в седнало положение. Ние от Антарес България се стремим да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Това е основната причина да ви предлагаме единствено мебели, които са с ненадминато качество. За целта използваме материали, които гарантират дълги години на експлоатация.

Работният стол GOLF е с висока облегалка, проектирана, съобразно всяка една от извивките на човешкото тяло. Тя не позволява да чувствате болки и схващания в гърба, прешлените, шията или други части от тялото си. Столът, освен всичко останало, спомага за подобряване на концентрацията ви и за повишаване на продуктивността. Ето защо вашата инвестиция несъмнено ще бъде оправдана.

Ако се нуждаете от регулиране ъгъла или височината на облегалката, то МЕК механизмът се грижи за всичко това. С негова помощ и съдействие можете да настроите дълбочината на седалката, така че да изпитвате оптимално удобство, докато творите на работното си място. Всеки един от вас, който използва нашият съвременен и висококачествен стол би могъл да регулира височината на седалката. Това се случва с помощта на газовия механизъм.

Работният стол GOLF е тапициран с дамаска или изкуствена кожа. Какъвто и материал да изберете, то ние ви гарантираме, че ще останете доволни от направения избор. Цветът е изцяло по ваш вкус. Можете да го съчетаете с останалата част от интериорното обзавеждане или да заложите на нещо ново и различно.

Кръстачката на стола нанася последните щрихи на тази практична и удобна мебел, която всеки един копнее да притежава на работното си място. Тя може да се изработи в пластмаса или хром, в зависимост от вашите предпочитания. Максималното натоварване на работния стол GOLF е до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 100-112 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 45-55 см Тегло: 10.6 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 40 см Обем: 0.108 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 44-56 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори