Inside

Работен стол 8100 VERTIKA

Базова Цена: 523.00 лв. с ДДС

  • работен стол с модерен дизайн
  • висока ергономична облегалка
  • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • алуминиева кръстачка с колелца, с диаметър 65 мм за всички видове настилки
  • 3-D регулируеми подлакътници
  • максимално натоварване до 160 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Работният стол 8100 VERTIKA ще ви осигури нужните сигурност, комфорт и удобство на работното място. Забравете за мускулните схващания, болките в гърба, раменната част, пията и прешлените. Столът, който ние от Антарес България ви предлагаме, е изработен така, че да надминава и най-смелите ви очаквания за удобство на работното място. Можете да седите в него часове наред, без да се тревожите, че след дългия ден зад бюрото ще изпитвате познатите ви болка, отмалялост и напрегнатост.

Какви са основните характеристики на работния стол 8100 VERTIKA?

Най-забележим на пръв поглед, е модерният дизайн на работния стол. Той несъмнено ще допълни по претенциозен и съвършен начин вашия офис интериор. Ергономичността на тази мебел е нещо, което не бива да пренебрегвате с лека ръка. Благодарение на нея, то вие чувствате гърба и кръста си отпочинали. Височината на облегалката допълнително спомага за правилно заемане на поза на седене. Страхотно е, нали?

SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, ви дава възможност непрекъснато да променяте ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя. Тапицировката на стола може да бъде извършена от няколко основни материала: вълна, естествена кожа или еко кожа. Независимо кой от тях ще предпочетете, то бъдете сигурни, че ще се наслаждавате дълги години на покупката си, без да се налага скорошна смяна.

Разполагаме с множество цветове, сред които можете да изберете вашия любим. Водейки се от цялостното офис обзавеждане бихте могли да създадете приятна обстановка там където творите. Работният стол разполага с алуминиева кръстачка с колелца, с диаметър 65 мм за всички видове настилки. 3 – D регулируемите подлакътници са възможност да се чувствате добре, седейки в удобната мебел. Максималното натоварване на стола е до 160 кг.

Работният стол 8100 VERTIKA гарантира за своето качество на европейско ниво. Покупката му ще увеличи осезаемо продуктивността и ще засили концентрацията ви на работното място.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 120-130 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 50-64 см Тегло: 17.7 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49 см Обем: 0.199 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-54 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори