Inside

Работен стол 2160 TC AOKI ALU S,B

Базова Цена: 325.00 лв. с ДДС

  • въртящ се пластмасов стол с тапицирани седалка и облегалка
  • газов механизъм за регулиране на височината, стилна хромирана основа на колелца
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C
  • тапицирана седалка и облегалка с дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Работният стол 2160 TC AOKI ALU S,B е уникално предложение, от което бихте могли да се възползвате час по скоро. Тази мебел е крайно подходяща особено за онези от вас, които прекарват огромна част от деня си в седнало положение. За да не чувствате болки в гърба или друг вид дискомфорт на работното си място, то нашият съвет е да закупувате единствено качествени мебели, с помощта на които да се чувствате като у дома си, дори и да се намирате на километри разстояние.

Работен стол 2160 TC AOKI ALU S,B – динамика, функционалност и несравнимо качество

Въртящият се работен стол 2160 TC AOKI ALU S,B се изработва от висококачествена пластмаса, която има за цел да ви предлага несравнимо удобство и комфорт през дългите часове на работния ден. Седалката и облегалката са тапицирани. Можете да избирате сред няколко вида материи: дамаска, еко кожа или вълна. Може би, някой от вас знаят, че най-качественият материал несъмнено е естествената кожа. Ние, обаче, сме в състояние да опровергаем 100 процентово това твърдение. Ако полагате нужната обработка за изкуствената кожа, с която можем да тапицираме вашия стол, то дълго време ща се наслаждавате на здравината и издръжливостта й.

Стилната хромирана основа, която е на колелца, подчертава блясъка и изтънчеността на тази мебел, превръщайки я в незаменим продукт. С помощта на газовия механизъм можете да регулирате височината. Облегалката се изработва съобразно всяка една от извивките на човешкото тяло. Разполагате още с подлакътници, които ще ви осигурят максимална опора и комфорт по всяко едно време.

2160 TC AOKI ALU S,B се предлага в  8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361С. Максималното натоварване на работния стол 2160 TC AOKI ALU S,B е до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 97-107 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 57 см Тегло: 8 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори