Inside

Работен стол 1890 SYN INFINITY PERF WHITE

Базова Цена: 721.00 лв. с ДДС

  • модерен работен стол с ергономична форма, изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • синхронен механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • облегалка от перфорирана пластмаса в черен или бял цвят и тапицирана седалка с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
  • регулируеми подлакътници с меко покритие
  • бяла рамка
  • бяла пластмасова или алуминиева основа
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Работният стол 1890 SYN INFINITY PERF WHITE е разумното решение за всеки един от вас, който желае да увеличи продуктивността си и да засили своята концентрация през дългите часове, прекарани в офиса. Ние от Антарес България сме се погрижили за това по възможно най-модерния, стилен, удобен и комфортен начин.

Работен стол 1890 SYN INFINITY PERF WHITE – увеличете своята продуктивност на работното си място

Бъдете с няколко стъпала над останалите и заложете на иновативните изобретения, достигнали днес до вас. Ние от Антарес България се различаваме от всички останали фирми, произвеждащи офис мебели. Те залагат на красивия дизайн и ниско качество, ние отдаваме особено важно значение на перфектния дизайн и недостижимо качество. Те ви предлагат работни столове на приемливи цени и без гаранция за извършената покупка. Ние ви предоставяме възможността да инвестирате разумно в закупуването на стол, чиято инвестиция ще ви се отблагодари многократно напред във времето.

Предимството да притежаваш работния стол INFINITY PERF WHITE

Насладете се на синхронният механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, както и релакс функция за моментите, в които решавате да се отърсите от ангажиментите. Облегалката от перфорирана пластмаса в бял цвят и тапицираната седалка в цвят по избор допринасят за това тези минути на релакс да се превърнат в незабравими.

SL – механизмът служи за регулиране дълбочината на седалката ви. Настройте я така, че да се почувствате изцяло като в свои води. Поглезете тялото си и не му позволявайте да чувства умора, болка, напрегнатост или натовареност. Погрижете се пълноценно за него, защото няма кой друг да го направи вместо вас.

Подлакътниците са регулируеми и с меко покритие, на което да поставяте своите ръце, така че те да се чувстват удобно и комфортно. Бялата рамка с пластмасова или алуминиева кръстачка допринася за постигане на съвършен и ненадминат дизайн на работната мебел, която да запълни подобаващо липсващото пространство в офиса ви. Работният стол 1890 SYN INFINITY PERF WHITE е перфектният избор, който можете да направите.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98-117 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 64 см Тегло: 16.48 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-54 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори