Inside

Работен стол 1890 SYN INFINITY PERF UPH

Базова Цена: 633.00 лв. с ДДС

  • модерен работен стол с ергономична форма, изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • синхронен механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • облегалка от перфорирана пластмаса с тапиран панел и тапицирана седалка с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
  • регулируеми подлакътници с меко покритие
  • черна рамка
  • черна пластмасова или алуминиева основа
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Чудили ли сте се някога какъв стол да си закупите, така че да се сбогувате с мъчителните и непрестанни болки в гърба, рамената, шията, прешлените и крайниците? Искате нещо качествено, с красив дизайн и ергономични форми? Ние от Антарес България сме в състояние да ви предоставим възможността да превърнете дома си в своята крепост. Високотехнологичното произведение на изкуството, наречено още модерен работен стол с ергономична форма, изработен от инжектирана полиуретанова пяна е перфектното решение за всеки един от вас.

Работен стол 1890 SYN INFINITY PERF UPH – перфектното допълнение към всяко едно офис пространство

Липсва ли в офиса ви стил, класа, излъчване и цвят? Ние сме способни да ви осигурим всичко това, съчетано в едно цяло. Работният стол 1890 SYN INFINITY PERF UPH е нашето предложение за онези от вас, които се стремят към осигуряване на пълноценно удобство и комфорт, без да се налага да заплащате твърде скъпо за този вид "удоволствие".

Синхронният механизъм с три позиции на заключване, които ви дават възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката или облегалката. Релакс функцията допринася за минутите на отдих, превръщаща ги в незабравимо приключение. Облегалката от перфорирана пластмаса в черен цвят с тапициран панел и тапицирана седалка в цвят по избор съумява да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас.

Максималното натоварване на тази мебел е до 120 килограма, което означава, че не бива да експериментирате с по-голямо тегло, тъй като рискувате да нарушите целостта на тази иновативна мебел.

Превърнете работното си място в едно незаменимо и неповторимо офис пространство, което да оставя положително първо впечатление във вашите посетители, секунди след като са прескочили прага на вратата. Ние сме в готовност да ви съдействаме и да осигурим всичко онова, за което мечтаете, събрано в едно цяло - Работен стол 1890 SYN INFINITY PERF UPH. Срокът, необходим ни за изработка, е 25 работни дни.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 103-114 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 47-67 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 47 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-54 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори