Inside

Работен стол 1890 SYN INFINITY PERF

Базова Цена: 600.00 лв. с ДДС

  • модерен работен стол с ергономична форма, изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • синхронен механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • облегалка от перфорирана пластмаса в черен или бял цвят и тапицирана седалка с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
  • регулируеми подлакътници с меко покритие
  • черна рамка
  • черна пластмасова или алуминиева основа
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Работният стол 1890 SYN INFINITY PERF е модерна мебел с ергономична форма. Тази мебел се изработва от инжектирана полиуретанова пяна, чиито клас е изключително висок. Ние ви предоставяме реалната възможност да се почувствате като у дома си, независимо от това, че прекарвате множество часове, седнали зад бюрото в офиса.

Работен стол 1890 SYN INFINITY PERF – съчетание между динамика, функционалност и удобство

Столът, който ние от Антарес България ви предоставяме, разполага със синхронен механизъм с три позиции на заключване, които ви дават възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката. В допълнение се насладете на релакс функцията и настройването на тежестта на потребителя върху седалката.

Облегалката на работното офис решение е от перфорирана пластмаса в черен цвят – стил и класа, съчетани в едни. Седалката може да се тапицира в цвят, какъвто изберете вие, спрямо личните си вкусове и предпочитания. Посочете нюанс, който би се съчетал с останалата част от офис интериора или нещо съвсем различно, което да придаде загадъчност и настроение.

Чували ли сте за опцията, позволяваща регулиране дълбочината на седалката? Ето че днес ви позволяваме да боравите с SL – механизма, служещ за това. Той успява да допринесе за това да се чувствате като у дома си, без значение, че часове наред се занимавате със служебни задължения в офиса.

Ние от Антарес България се грижим за цялото ви тяло, без да пренебрегваме нито една от неговите част. Регулируемите подлакътници с меко покритие доставят нужната доза комфорт на вашите ръце и по всяко едно време. Регулируемата лумбална опора е също толкова важен елемент за комфорта, който изпитвате.

Рамката на работния стол е в черен цвят с пластмасова кръстачка. Максималното натоварване на тази иновативна мебел е до 120 кг. Искате гаранция? Ние ви осигуряваме 50 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате във всеки един момент. Превърнете работата в истинско удоволствие, нещо, за което всеки един мечтае. Работният стол 1890 SYN INFINITY PERF е вашето гениално решение.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98-117 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 64 см Тегло: 16.48 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-54 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори