Inside

Работен стол 1890 SYN INFINITY NET WHITE

Базова Цена: 799.00 лв. с ДДС

  • модерен работен стол с ергономична форма, изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • синхронен механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • мрежеста облегалка в черен или бял цвят и тапицирана седалка с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
  • регулируеми подлакътници с меко покритие
  • регулируема лумбална опора
  • бяла рамка
  • бяла пластмасова или алуминиева основа
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Работният стол 1890 SYN INFINITY NET WHITE е модерна и функционална мебел, която има ергономична форма. Столът е изработен от инжектирана полиуретанова пяна, която умее да създава свръх удобство и комфорт за хората, които го използват. Вие навярно прекарвате твърде много време на работното си място, ето защо нуждата ви от висококачествена мебел е преди всичко останало. Не пестете средства, когато става дума за здравето ви. Бъдете разумни и прагматични – доверете се на модерните технологии висококачествени материали, които ние единствено използваме за направата на работните столове.

Работен стол 1890 SYN INFINITY NET WHITE – перфектната мебел за всеки един от вас

Столът разполага със синхронен механизъм с три позиции на заключване, които предоставят възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, както и релакс функция. Благодарение на тази негова функционалност, то вие имате възможност завидно да подобрите продуктивността си на работното място. Страхотно е, нали?

Рамката на 1890 SYN INFINITY NET WHITE е в бял цвят, както и мрежестата облегалка. За направата и се използва висококачествена мрежа, която препоръчваме горещо за летните дни от годината. Цветът на седалката е по ваш избор. Дълбочината на седалката се регулира, посредством SL – механизъм.

Подлакътниците, които са оборудвани с меко покритие, успяват да създадат неописуема наслада за ръцете ви, без значение по кое време ще се нуждаете от почивка. Лумбалната опора също разполага с опция за регулиране. Кръстачката на работния стол би могла да се изработи в пластмаса или алуминий. Класическият бял цвят подчертава стила й и класата на тази мебел.

Работният стол 1890 SYN INFINITY NET WHITE достига до вас с гаранционен срок от 60 месеца – достатъчно дълъг период сами да се уверите в качеството, за което ние ви разказваме. Максималното му натоварване е до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98-117 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 64 см Тегло: 16.3 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-54 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори