Inside

Работен стол 1890 SYN INFINITY NET

Базова Цена: 677.00 лв. с ДДС

  • модерен работен стол с ергономична форма, изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • синхронен механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • мрежеста облегалка в черен или бял цвят и тапицирана седалка с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
  • регулируеми подлакътници с меко покритие
  • регулируема лумбална опора
  • черна рамка
  • черна пластмасова или алуминиева основа
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​Искате ли да увеличите продуктивността си и да подобрите своята концентрация? Ние ви предоставяме реалната възможност да го направите, единствено след като си закупите високотехнологичното произведение на изкуството, наречено още модерен работен стол с ергономична форма. Тази мебел се произвежда от инжектирана полиуретанова пяна, която допринася за цялото това удобство, достигащо до вас.

1890 INFINITY NET – модерният начин да се чувствате в свои води на работното си място

Столът е съчетание между функционалното, качественото и динамичното. Той е продукт на дизайнерското мислене и креативен ум. Може би, това са причините той да елиминира автоматично всяка една болка, появила се на хоризонта. Минути след като седнете в него ще се убедите сами за качествата, които сега красноречиво ви описваме. Даваме ви възможност след края на работния си ден да не чувствате болки в гърба, шията, прешлените, както и мускулни схващания или натоварвания.

Синхронният механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя е само една от функциите, на които да се превърнете в притежател. Рамката на работния стол е в черен цвят, както и мрежестата облегалка. Тя е изключително подходяща за летните горещи месеци през годината, позволявайки на тялото ви да не усеща топлина и да диша непрестанно. Страхотно е, нали?

Алуминиевата кръстачка се изработва от висококачествен материал. Подлакътниците са тапицирани с мека материя, доставяща на ръцете ви незаменим комфорт и удобство. Можете сами да изберете цвета, в който желаете да ви бъде изработена тапицерията. Ние от Антарес България изпълняваме желанията на потребителите, защото те са от изключителна важност за нас.

Времето, необходимо за вашата поръчка, е 25 дни. Ние ви даваме 5 години гаранция за качество. Бъдете разумни и се доверете на перфектната изработка на работния стол 1890 INFINITY NET.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 97-117 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 64 см Тегло: 16.3 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-54 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори