Inside

Работен стол 1890 SYN INFINITY

Базова Цена: 721.00 лв. с ДДС

  • модерен работен стол с ергономична форма, изработен от инжектирана полиуретанова пяна
  • синхронен механизъм с три позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапицирани седалка и облегалка с дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор
  • SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
  • регулируеми подлакътници с меко покритие
  • регулируема лумбална опора
  • черна рамка
  • черна пластмасова или алуминиева основа
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

​1890 INFINITY е модерен работен стол с ергономична форма. Това само по себе си подсказва за ползите, които ще получите, в периода докато използвате тази мебел. Изработен е от инжектирана полиуретанова пяна, която допринася за мекотата, удобството и комфорта, които да изпитвате, седейки в него. Ако се чудите от какво се нуждае офисът ви, то ние от Антарес България ще ви зададем въпроса: "Чували ли сте някога за работния стол 1890 INFINITY?".

1890 INFINITY – предимството да се превърнеш в негов собственик

Бъдете модерни, креативни и разумни. Доверете се на високото качество, стилния дизайн и неизчерпаемите функции. Ние ви предоставяме гениалното офис решение, което трудно би могло да се конкурира с друг стол от този клас. Столовете в офиса са решаващи за крайни резултат, зависещ от нас самите. Ако се стремим към това да бъдем свръх продуктивни и да даваме максимума от себе си, то 1890 INFINITY ще ни спомогне да се справим с това.

Синхронният механизъм има три позиции на заключване, даващи възможност за различни промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя е едно от многото предимства на стола за вашия офис. Облегалката и седалката могат да се тапицират в цвят по избор на поръчителя. Разполагаме с коктейл от цветове, сред които да ни посочите онзи, който пасва перфектно към останалата част от обзавеждането в офиса ви. Искате ли да регулирате дълбочината на вашата седалка, така че да се чувствате в свои води, през целия работен де? Разполагате с SL – механизмът, предоставящ ви тази привилегия.

Мекото покритие на регулируемите подлакътници предразполагат не само гърба и шията да се чувстват комфортно, но и вашите ръце. Натоварването на стола е препоръчително да не надвишава 120 кг. Ние ви даваме 5 години гаранция за качество. Работният стол 1890 INFINITY е възможност да увеличите продуктивността си и да засилите своята концентрация.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 99-112.5 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 64 см Тегло: 17.06 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 49.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 43-54 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори