Inside

Работен стол 1640 ASYN

Базова Цена: 209.00 лв. с ДДС

  • работен стол с висока облегалка
  • ASYN – асинхронен механизъм за независимо регулиране на ъгъла на седалката и облегалката с възможност за заключване в избрана позиция
  • up & down механизъм за регулиране височината на облегалката
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • тапицирани седалка и облегалка с дамаска, вълна или еко кожа в цвят по избор
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • опция за подлакътници
  • максимално натоварване до 130 кг за хромирана и до 120 кг за пластмасова кръстачка
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Classic

Работният стол 1640 ASYN е една уникална възможност да си осигурите оптимално удобство на работното място. Ние ви предлагаме едни от най-висококачествените мебели, в чиято направа участват изключително издръжливи материали. Имате възможността да се потопите в света на динамиката, функционалността, удобството и комфорта, без да се налага да променяте изцяло банковите си сметки.

Работен стол 1640 ASYN – безспорното удобство на мебелите от Антарес България

Работният стол с висока облегалка успява да създаде подходяща среда на вашето тяло. Позата, която заема то, не създава предпоставка за гръбначни изкривявания или друг вид травми, които да лекувате в бъдеще. Всяка една от извивките на облегалката е изцяло съобразена с тези на човешкото тяло. ASYN механизмът служи за независимо регулиране на ъгъла на седалката и облегалката с възможност за заключване в избрана от потребителя позиция.

Можете да регулирате височината на облегалката, благодарение на up & down механизма. Височината на седалката би могло да се настрои спрямо предпочитанията ви, с помощта на газовия механизъм. Седалката и облегалката са едни от най-важните части от един работен стол. Благодарение на тях, ние имаме възможността да не чувстваме умора или дискомфорт след края на работния ден, както и болки и схващания в мускулите.

Седалката и облегалката се предлагат в няколко различни тапицировки – изкуствена кожа или дамаска. Цветът е вашия избор. Бихте могли да го съобразите с останалата част от интериорното обзавеждане или да заложите на нещо ново и абстрактно. Кръстачката на стола би могло да се изработи в пластмаса или хром. Какъвто и материал да ни посочите, ние ви гарантираме, че сте направили правилния избор. Единственото, което ги отличава е максималното тегло. При хромираната кръстачка е до 130 кг, а при пластмасовата до 120 кг. Гаранцията на работния стол 1640 ASYN е 3 години. Ние ви гарантираме за изключителното качество на мебелите.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 92.5-110.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 49-58 см Тегло: 10.7 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45.5 см Обем: 0.166 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 39-52 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори