Inside

Работен стол 1580 SYN GALA NET

Базова Цена: 281.00 лв. с ДДС

  • модерен работен стол с облегалка от черна мрежа
  • седалка от инжектирана полиуретанова пяна, тапицирана в дамаска, вълна, или изкуствена кожа в цвят по избор
  • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • стилна пластмасова или алуминиева кръстачка с колелца с диаметър 65 мм за всички видове настилки
  • опция за SL – механизъм за регулиране дълбочината на седалката
  • опция за TL – механизъм за регулиране на ъгъла и дълбочината на седалката
  • опция за регулируеми подлакътници
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Studio plus

​Модерният работен стол 1580 SYN GALA NET  e едно отлично решение за вашия офис или за личния ви кабинет у дома. Ние от Антарес България ви гарантираме за високото качество на материалите, участващи в направата на тази изумителна мебел, способна да очарова всеки един, осмелил се да я тества.

Насладете се пълноценно на удобството на високата седалка и облегалка. Те са изцяло съобразени с тялото на седящия, като му предлагат един ненадминат комфорт. За направата им се използва полиуретанова пяна, инжектирана по специален начин. Работен стол 1580 SYN GALA NET разполага с пет позиции за заключване на синхроня механизъм. Те ви дават възможност за различни промени в ъгъла на седалката и облегалката. Настройват се според тежестта на седящия в тях.

Изключително практични се оказват и регулируемите подлакътници. Ако искате да постигнете правилна стойка на ръцете си, то те са вашата единствена възможност. Може би сега не го осъзнавате, но след време ще се убедите сами в удобството, на което сте се наслаждавали днес. Елиминирате изцяло напрежението и болките в мускулите на крайниците си.

Допълнителната TL опция, с която разполага работният стол 1580 SYN GALA NET, позволява да регулирате по ваше усмотрение дълбочината и ъгъла на седалката. Това предоставя изключителна възможност на потребителя да постигне оптимално здравословна стойка по време на продължителни натоварвания, пряко свързани с прекарването на часове наред пред компютъра.

Стилната пластмасова или алуминиева кръстачка  нанася завършващите нотки към елегантния външен вид на работния стол 1580 SYN GALA NET. 65 милиметровите колелца се приспособяват към всякакъв вид подови настилки. Те не оставят неприятни и грозни следи след себе си. Максималното му натоварване е до 130 кг. Нашият съвет е да не рискувате и да не експериментирате по отношение на натоварването. Получавате 5 години гаранция за качество – нещо, което никоя друга мебелна фирма не би могла да ви предостави.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Изберете Механизъм:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 98-107.5 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 50.5-62 см Тегло: 14.8 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 46.5 см Обем: 0.166 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 44.5-53 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори