Inside

Работен стол 1540 ASYN

Базова Цена: 209.00 лв. с ДДС

 

  • работен стол с много висока облегалка и широка седалка
  • тапициран с дамаска, вълна или еко кожа в цвят по избор
  • ASYN – асинхронен механизъм за независимо регулиране на ъгъла на седалката и облегалката с възможност за заключване в избрана позиция
  • up & down механизъм за регулиране височината на облегалката
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • опция за подлакътници
  • максимално натоварване до 130 кг за хромирана и до 120 кг за пластмасова кръстачка
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Classic

Работният стол 1540 ASYN ви предлага уникалната възможност да подобрите не само продуктивността си на работното място, но и да засилите своята концентрация. Благодарение на този вид мебел, огромна част от работещите граждани успяват да постигнат кондиция през по-голямата част от работния процес. Ние от Антарес България сме едни от лидерите на пазара за производството на мебели за дома и офиса. Доверете ни се безгранично, защото ние ще ви доставим всичко онова, от което се нуждаете, без да се налага да променяте банковите си сметки.

Работен стол 1540 ASYN – динамика, функционалност и високо качество

Работният стол е наистина едно перфектно съчетание между тези три компонента. Разбира се, това, което можете да забележите с просто око, още щом се сблъскате с него, е уникалната му и неповторима визия. Закупувайки го вие не само се уреждате с удобна и комфортна мебел, която да полага оптимални грижи за здравето ви, но и успявате да промените интериора в офиса, превръщайки го в уникален и неповторим.

Работният стол разполага с много висока облегалка и широка седалка, върху които да прекарвате дълги часове, седнали зад бюрото, без да създавате травми или предпоставка за гръбначно изкривяване. Столът е тапициран в дамаска или еко кожа. Цветът е изцяло плод на вашето въображение. Бихте могли да го съобразите с останалата част от интериора в офиса.

up & down механизмът служи за регулиране височината на облегалката. Така сте в състояние да пригодите 1540 ASYN изцяло за вас самите, спрямо личните ви нужди, потребности и предпочитания. Кръстачката би могло да се изработи в пластмаса или хром. Какъвто и материал да изберете, то ние ви уверяваме, че сте направили правилния избор. Единствената разлика е в натоварването. Ако предпочетете сто с хромирана кръстачка натоварването е до 130 кг, в противен случай – 120 кг.

Получавате гаранция за качество в срок от 3 години. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 106-125.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 52-63.5 см Тегло: 16.5 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 48 см Обем: 0.166 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 45-57 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори