Inside

Работен стол 1380 SYN C ANTISTATIC

Базова Цена: 551.00 лв. с ДДС

 • специализиран работен стол, предназначен да отклони статичното електричество от работното място при наличието на електронни компоненти и летливи химикали
 • антистатично покритие на всички компоненти на стола, включително специален плат и колелца, които са проводими
 • измерено съпротивление – 0.1 MΩ
 • стандартен цвят – тъмно сив (антрацит)
 • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия
 • хромирана кръстачка
 • up & down механизъм за регулиране височината на облегалката
 • газов механизъм за регулиране височината на седалката
 • опция за подлакътници BR 04/55
 • максимално натоварване до 130 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Workshop

​Работният стол 1380 SYN C ANTISTATIC е специализирана мебел, предназначена да отклони статичното електричество от работното място при наличието на електронни компоненти и летливи химикали. Столът разполага с антистатично покритие на всички компоненти, включително специален плат и колелца, които са проводими.

Работен стол 1380 SYN C ANTISTATIC – специално предложение за хората

Измереното съпротивление е 0.1 MΩ. Стандартният цвят, в който се предлага това специализирано решение, е тъмно сив (антрацит) – класика и стил. Хромираната кръстачка, на свой ред, съумява да подчертае цялостната визия на стола. Имате възможност да се докоснете до иновативния дизайн и неизчерпаемите функции, с които разполага. Ние от Антарес България сме в готовност да ви го изработим до 25 работни дни.

SYN е синхронен механизъм с пет позиции на заключване, които ви предоставят възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване силата на люлеене според теглото на седящия. Ако желаете да регулирате височината на облегалката, спрямо своите потребности и изисквания, то на ваше разположение е газовият механизъм.

Ние от Антарес България ви съветваме в никакъв случай да не подценявате опцията за подлакътници BR 04/55, която се оказва една наистина огромна необходимост, предоставяща на ръцете ви пълноценна почивка и комфорт.

Ако все още не сте склонни да повярвате в думите ни, то гаранционният период от цели 24 месеца несъмнено ще наклони везната в положителна посока. Препоръчително е максималното натоварване на специалния работен стол 1380 SYN C ANTISTATIC е до 130 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 100-113 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 52-66 см Тегло: 13.8 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 47 см Обем: 0.138 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 45-58 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори