Inside

Работен стол 1290 ASYN

Базова Цена: 198.00 лв. с ДДС

  • работен стол с PU - полиуретанови седалка и облегалка
  • ASYN – асинхронен механизъм за независимо регулиране на ъгъла на седалката и облегалката с възможност за заключване в избрана позиция
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • опция за подлакътници
  • опция за тапи за статичност или силиконови колелца
  • опция за удължител с ринг - Еxtend Ring
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Workshop

​Работният стол 1290 ASYN е едно от малкото неща, които несъмнено биха могли да променят протичането на работния процес, превръщайки го в приятно занимание. Имате възможността да се отървете от неприятните болки и напрежение, които нискокачествените мебели ви причиняват. За нас от Антарес България е от изключителна важност столовете да се изработват, съобразно европейските стандарти за качество и издръжливост. За да сте сигурни в думите ни, то при покупката на 1290 ASYN получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.

Работен стол 1290 ASYN – удобство и комфорт на работното място

Работният стол с PU – полиуретанови седалка и облегалка е изработен, спрямо вашите извивки на тялото, така че след време да не се натъкнете на сериозни травми или гръбначни изкривявания. Именно поради тази причина столът е в състояние не само да подобри концентрацията на работното ви място, но и да увеличи вашата продуктивност.

ASYN е асинхронен механизъм, който се използва за регулиране ъгъла на седалката и облегалката с възможност за заключване в избраната позиция. Ако желаете да регулирате височината на седалката, то бихте могли да използвате газовия механизъм. Така пред вас застава стол, чиито настройки задоволяват вкусовете и предпочитанията ви всячески.

Не пропускайте да обърнете задълбочено внимание на опцията за подлакътници, тъй като тази част е от ключова важност за комфорта, от който се нуждаят ръцете ви. Освен това, можете да се възползвате от опцията от тапи за статичност, както и от силиконовите колелца, щадящи всички видове подови настилки, без изключения. Кръстачката, на свой ред, би мога да бъде пластмасова или хромирана. В зависимост от предпочитанията си, можете да ни посочите вашия избор. Максималното натоварване на работния стол 1290 ASYN е до 120 кг. Получавате 36 месеца гаранция, както и европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 75-101 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 46.5 см Тегло: 10.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: 0.108 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 41-53.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори