Inside

Работен стол 1170 SYN SALE

Базова Цена: 163.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 72.00 лв. с ДДС

Доставката на всички модели от разпродажба е за сметка на клиента

Packs

Работният стол 1170 SYN РАЗПРОДАЖБА е с висока облегалка, която доставя максимален комфорт и безгранично удобство за вашия гръб. Имате възможността да подобрите завидно протичането на ежедневните си задачи, благодарение на работния стол, за който не се налага да заплащате огромна сума пари.

Работен стол 1170 SYN РАЗПРОДАЖБА – перфектното решение за всеки един работещ човек

SYN – синхронният механизъм се използва за регулиране наклона на седалката и облегалката с няколко позиции на заключване. По този начин бихте могли да настроите работното решение, изцяло според своите лични предпочитания. Регулирайте също така наклона на облегалката с няколко позиции на заключване. Почувствайте се като у дома си, дори и да се намирате на километри разстояние от домашния уют. 

Столът разполага с пластмасова или хромирана кръстачка. Какъвто и избор да направите, то ние ви гарантираме, че сте взели правилното решение. И двата материала са свръх устойчиви и това се е доказало във времето. Разполагате още с опция за подлакътници, която в никакъв случай не бива да подминавате с лека ръка. По този начин човек успява да си изгради оптимално удобство на работното си място, без да усеща дискомфорт в своите ръце. Максималното натоварване на работния стол 1170 SYN е до 120 кг. Ако сте от хората, които желаят да съхранят целостта и функционалността на закупените мебели, то ние ви съветваме да не експериментирате с натоварването.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 97-109 см Вид: Плик Гаранция 36 месеца
Ширина: 49-55 см Тегло: 11.50 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 42-56 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори