Inside

Работен стол 1170 MEK

Базова Цена: 119.00 лв. с ДДС

  • работен стол с висока облегалка
  • МЕК – механизъм за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • тапициран с дамаска или изкуствена кожа в цвят по избор
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • опция за подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Packs

​Работният стол 1170 MEK е перфектното съчетание между стил, класа, удобство и комфорт. Високата облегалка допринася за ненадминатия комфорт, който изпитвате, докато сте в седнало положение дълги часове. В изработката на тази мебел участват единствено висок клас материали, които са с доказано качество. Тяхната здравина и издръжливост подсказват за експлоатационния живот на мебелите, достигащи до вас. Ние от Антарес България създаваме истински произведения на изкуството, които са в състояние да превърнат скучната офис обстановка в запомнящо се помещение, където всяка сутрин посещавате с най-голямо удоволствие.

МЕК механизмът е едно от свръх предимствата, които ви позволяват да регулирате ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката. По този начин имате възможността да си създадете един наистина неописуем комфорт, изцяло съобразен с личните ви нужди и потребности. Газовият механизъм, на свой ред, служи за регулиране височината на седалката. Така, всеки един, независимо от това с какъв ръст е той, има възможността да нагласи седалката си така, че да му е удобно да работи.

Столът се произвежда в няколко различни вида тапицировки. Можем да ви го изработим в дамаска или изкуствена кожа. Гарантираме ви, че който и от двата варианта да изберете, няма да съжалите дори и за минута. Цветът е изцяло плод на вашето въображение. Ние се съобразяваме с личните ви вкусове и предпочитания и със собственото ви виждане за класа и стил. Столът разполага с опция за подлакътници. Това спомага на ръцете ви да се чувстват по възможно най-удобния начин, дори и след дълъг работен ден, прекаран в седнало положение.

Максималното натоварване на работния стол 1170 MEK е 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 97-109 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 49-55 см Тегло: 10.8 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: 0.108 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 42-56 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори