Inside

Работен стол 1140 ASYN

Базова Цена: 160.00 лв. с ДДС

 

  • ​работен стол със средно висока облегалка
  • ASYN – асинхронен механизъм за независимо регулиране на ъгъла на седалката и облегалката с възможност за заключване в избрана позиция
  • up & down механизъм за регулиране на височината на облегалката
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • тапицирани седалка и облегалка с дамаска, вълна или еко кожа в цвят по избор
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • опция за подлакътници
  • максимално натоварване до 130 кг за хромирана и до 120 кг за пластмасова кръстачка
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост
Classic

Работният стол 1140 ASYN е перфектната мебел, която несъмнено ще ви достави онова удобство и комфорт, за които винаги сте си мечтали. Ние ви гарантираме, че няма да чувствате болки, напрежение или неприятни усещане, докато протича работният процес в офиса зад бюрото. Столът е с изчистена визия  класически дизайн. Именно това го превръща в подходяща мебел за всяко едно интериорно обзавеждане.

Работен стол 1140 ASYN – насладете се на високото качество и безкомпромисна функционалност

Средно високата облегалка на работния стол ви дарява с истински перманентен комфорт. Не се страхувайте от гръбначни изкривявания или друг вид травми. Ние ви гарантираме, че нашите мебели няма да допуснат това да се случи. Високият клас материали, участващи в направят им, успяват единствено да ги изстрелят на гребена на вълната сред офис обзавежданията.

Именно поради тази причина подаряваме на всеки наш клиент гаранционен срок от 36 месеца – достатъчно продължителен период сами да се уверите в качеството на 1140 ASYN. ASYN е асинхронен механизъм, който служи за независимо регулиране на ъгъла на седалката и облегалката с възможност за заключване в избрана позиция. Up & down механизмът се използва за регулиране на височината на облегалката. По този начин бихте могли да настроите работническата мебел, изцяло според личните си изисквания и предпочитания.

Еко кожа или дамаска са в готовност да покрият удобните седалка и облегалка. Относно цвета, това го решават изцяло клиентите. Изборът им би могло да се продиктува от съображение с останалата част от мебелите. Кръстачката на стола се изработва в пластмаса или хром. И в двата варианта тя подчертава неговата класа и семпла визия. Имате опция за подлакътници. Максималното натоварване на работния стол 1140 ASYN е о 130 кг за хромирана кръстачка и до 120 кг за пластмасова кръстачка. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 94-114.5 см Вид: Кашон Гаранция 36 месеца
Ширина: 46-62 см Тегло: 13.5 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: 0.166 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 41-55 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори