Inside

Работен стол 1040 ERGO ANTISTATIC

Базова Цена: 275.00 лв. с ДДС

  • специализиран работен стол с ергономични седалка и облегалка, предназначен да отклони статично електричество от работното място при наличието на електронни компоненти и летливи химикали
  • антистатично покритие на всички компоненти на стола, включително специален плат и колелца, които са проводими
  • проведен тест CATAS 13/95, протокол 35904/1, измерено съпротивление – 0.1 MΩ
  • стандартен цвят – тъмно сив (антрацит)
  • МЕК – механизъм за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • опция за подлакътници BR04/55
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Workshop

​Човек дори и добре да живее все някога му се налага да промени столовете в офиса си. Независимо от това с какво качество се характеризират, с годините всяка мебел се амортизира и намалява положителния си ефект върху вашето тяло. Ние от Антарес България сме наясно с нуждите на хората и затова създадохме работен стол 1040 ERGO ANTISTATIC.

Работен стол 1040 ERGO ANTISTATIC – вълшебство за вашето тяло

Столът се предлага с ниска ергономична облегалка и ергономична седалка, които осигуряват нужните удобства и комфорт за вашия гръб, прешлени, шия, стави и други части от тялото. Можете да седите часове наред зад бюрото в офиса, без да усещате болки и напрежение. Звучи страхотно, нали? Освен това, не се налага да плащате висока сума пари, която да се отрази върху банковата ви сметка.

МЕК механизмът служи за регулиране ъгъла и височината на облегалката и дълбочината на седалката. Можете да ги настроите спрямо личните си предпочитания, като по този начин съществува огромна вероятност от завишаване продуктивността на работното място и завидно подобряване на концентрацията ви.

Газовият механизъм е средство за регулиране височината на седалката, спрямо нуждите и предпочитанията на потребителя. Кръстачката на 1040 ERGO ANTISTATIC би могло да се изработи от пластмаса или хром. Помислете и посочете вашия избор. Ние ще се справим с всичко останало.

Ако все още се чудите в какъв цвят да бъде тапициран вашия работен стол, то ние ви предлагаме да съчетаете нюанса с останалата част от интериорното обзавеждане. По този начин ще постигнете завидни резултати, на които да се наслаждавате както вие, така и хората около вас.

Съществува опция за подлакътници. Тапицировката може да бъде изработена в еко кожа или дамаска. И в двата случая бъдете сигурни, че сте взели правилното решение. Максималното натоварване е до 120 кг. С покупката на работния стол 1040 ERGO ANTISTATIC получавате 36 месеца гаранционен срок.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 95-108 см Вид: Кашон Гаранция 24 месеца
Ширина: 46.5-57.5 см Тегло: 9.9 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: 0.101 m3 Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: 45-58 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори