Табуретка Antares MISTER TAB

БЦД 351.00лв


Табуретка Antares MISTER TAB

БЦД 351.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - antares-690


Изпрати запитване
  • табуретка, изработена от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • статична кръстачка от полиран алуминий
  • тапицирана с дамаска TOUAREG в цвят по избор   
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца 

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Табуретка MISTER TAB е модерно, стилно и разчупено допълнение, което не само граничи с удобството и практичността, но също така успява да превърне помещението в запомнящо се. Ако имате нужда от функционална и лесно преносима мебел, то ние от Антарес България ви съветваме да не пропускате възможността да се възползвате от удобството на MISTER TAB.

Табуретка MISTER TAB – високият клас е на мода

Стилна, с класическа визия, табуретката MISTER TAB би се вписала перфектно към интериорното обзавеждане било то у дома, офиса, конферентна зала, заведение, училищен център, зона за релакс или друг вид помещение. Изработена е от високоустойчива инжектирана която допринася за чувството на комфорт и удобство, на които да се наслаждавате през целия ден.

Статичната кръстачка е от полиран алуминий, който подчертава блясъка и изяществото на модерната мебел, произведена от истински професионалисти. Максималното и натоварване не бива да надвишава 120 кг. Придържайте се към указанията, ако желаете дълго време да сте наблюдатели и консуматори на функционалността и динамиката на тази мебел.

Ние вярваме в качеството на MISTER TAB. Вие способни ли сте да повярвате в нашите думи? Ако все пак съществува доза съмнение у вас, то гаранционният срок, който ви подаряваме, ще разчупи тези мисли. Имате на разположение цели 60 месеца – достатъчно дълъг период, в който сами да се уверите във високия клас производство. Табуретка MISTER TAB е компактно, стилно и прецизно подбрано допълнение, което не само създава предпоставка за удобство, но също спомага за допълване на интериора във всяко помещение.

Antares
Обща височина 39 см
Обща ширина 55 см
Височина на седалката 39 см
Дълбочина на седалката 45 см
Облегалка за глава Не
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Кашон
Гаранция 36 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива