Inside

Tабуретка MISTER TAB

Базова Цена: 297.00 лв. с ДДС

  • табуретка, изработена от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • статична кръстачка от полиран алуминий
  • тапицирана с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор   
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Sofa

​Табуретка MISTER TAB е модерно, стилно и разчупено допълнение, което не само граничи с удобството и практичността, но също така успява да превърне помещението в запомнящо се. Ако имате нужда от функционална и лесно преносима мебел, то ние от Антарес България ви съветваме да не пропускате възможността да се възползвате от удобството на MISTER TAB.

Табуретка MISTER TAB – високият клас е на мода

Стилна, с класическа визия, табуретката MISTER TAB би се вписала перфектно към интериорното обзавеждане било то у дома, офиса, конферентна зала, заведение, училищен център, зона за релакс или друг вид помещение. Изработена е от високоустойчива инжектирана която допринася за чувството на комфорт и удобство, на които да се наслаждавате през целия ден.

Статичната кръстачка е от полиран алуминий, който подчертава блясъка и изяществото на модерната мебел, произведена от истински професионалисти. Максималното и натоварване не бива да надвишава 120 кг. Придържайте се към указанията, ако желаете дълго време да сте наблюдатели и консуматори на функционалността и динамиката на тази мебел.

Ние вярваме в качеството на MISTER TAB. Вие способни ли сте да повярвате в нашите думи? Ако все пак съществува доза съмнение у вас, то гаранционният срок, който ви подаряваме, ще разчупи тези мисли. Имате на разположение цели 60 месеца – достатъчно дълъг период, в който сами да се уверите във високия клас производство. Табуретка MISTER TAB е компактно, стилно и прецизно подбрано допълнение, което не само създава предпоставка за удобство, но също спомага за допълване на интериора във всяко помещение.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 39 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 55 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 39 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори