Inside

Сгъваем стол LARA

Базова Цена: 98.00 лв. с ДДС

  • сгъваем стол с тапицирани седалка и облегалка с дамаска, вълна  или еко кожа в цвят по избор
  • черна, сива или хромирана конструкция с диаметър 20-25 мм
  • лесен за съхранение, заемащ малко пространство
  • максимално натоварване до 130 кг
  • Произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Classic

Сгъваемият стол LARA е компактно и практично решение за всяко едно помещение. Имате възможност да си осигурите удобство и комфорт, без да се налага да плащате скъпо за това. Бъдете в крак с иновативните технологии и модерните произведения на изкуството, до които ние ви осигуряваме достъп.

Сгъваем стол LARA – удобство и улеснение, съчетани в едно

Сгъваемият стол LARA разполага с тапицирана седалка и облегалка, върху която бихте могли да прекарвате дълги часове, без да изпитвате дискомфорт, болки или неразположение. Столът е съобразен с изискванията на човешкото тяло и неговите нужди. Тези детайли могат да се тапицират с дамаска или еко кожа. Сами решете какво е вашето желание. Изборът на цвят не е никак лесна задача, но ние сме в готовност да ви предложим богата гама от нюанси, сред които да ни посочите любимия си.

Столът е удобен и практичен. Изграден е от черна, сива или хромирана конструкция с диаметър 20 – 25 мм. Едно от удобствата, на които трудно би могъл да устои човек, е леснотата, с която го съхранявате, както и заемането на малко пространство. Максималното натоварване е до 130 кг. Ние ви съветваме да се придържате към указанията, ако се стремите към запазване целостта на мебелите за дълго време. Нашата гаранция за качество е в рамките на 36 месеца – достатъчно дълъг период, в който сами а се убедите в нашия професионализъм и високия клас материали, използвани за направата на сгъваемия стол LARA.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 84 см Вид: Фолио Гаранция 36 месеца
Ширина: 43-50 см Тегло: 5.5 кг Наличност:
Дълбочина на седалката: 44 см Обем: 0.094 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 47 см Максимално тегло на потребител:

Вход за Партньори