Посетитеслки стол Antares SWING STYLE

БЦД 663.00лв 276.00лв


Посетитеслки стол Antares SWING STYLE

БЦД 663.00лв 276.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - antares-1058


Изпрати запитване

*СГЛОБЕНА МСОТРА 1 бр. *ДОСТАВКАТА НА ВСИЧКИ МОДЕЛИ ОТ РАЗПРОДАЖБА Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА. ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА.

  • универсален посетителски стол 
  • стилна хромирана въртяща се основа
  • тапициран с еко кожа MIKO MK302
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

Оценка : 3.50 - 2 гласа

Предлагаме на вашето внимание една запомняща се мебел, която несъмнено е в състояние да преобрази всяко скучно помещение и да го превърне в любимо място за неговите посетители. Посетитеслки стол SWING STYLE е брилянтно творение, дело на едни изключително талантливи дизайнери на мебели. За неговата направа внимателно и свръх прецизно са подбрани всички суровини и материали. Те биват изцяло съобразени с изискванията за качество и това позволява на нас да ви го предлагаме с гаранция от цели 60 месеца. Страхотно е, нали?!

Истината е, че столът е не просто изящен и запомнящ се на външен вид, но той също така притежава всички онези функционалности, които са в готовност да осигурят на хората максимално удобство, дори и след продължително време, прекарано върху него. Тази мебел може да бъде изработена в няколко различни тапицерии, спрямо това какви са личните ви изисквания.

Въртящата се основа се изработва в хром, който материал успява да придаде завършеност и да допринесе за луксозната му визия. По ваше желание бихме могли да тапицираме подлакътниците и по този начин да го превърнем в бижу, което задължително трябва да присъства в новооткритото ви заведение или център за обучение, който съвсем скоро е отворил врати.

Защо да си закупим Посетитеслки стол SWING STYLE?

Причините, поради които си заслужава да инвестирате в тази мебел, са наистина многообразни. Някой от тях ще откриете в редовете, изписани по-горе. Ние ви осигуряваме едни от най-висококачествените мебели, които ви гарантират продължителна експлоатация. Докато пазарувате от онлайн магазина ни, бихте могли да се възползвате от безплатна консултация и да получите съвет от нашите експерти.

Посетителски стол SWING STYLE е произведение на изкуството, което заслужава да бъде част от интериора на всяко едно помещение!

Antares
Обща височина 83 см
Обща ширина 44-55 см
Височина на седалката 47 см
Дълбочина на седалката 40 см
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Кашон
Гаранция 60 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива