Посетителски WIND

505.00лв


Посетителски WIND

505.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - WIND


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
  • посетителски стол с плътни подлакътници
  • стилна, хромирана основа на четири крака
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 2 гласа

Посетителският стол WIND VISITOR достига до вас, посредством Антарес България. Ние знаем кое е най-добро за нашите клиенти и правим всичко възможно да задоволяваме техните вкусове и предпочитания. Ако се нуждаете от стол, върху който да прекарвате часове наред, без да се натъкнете на неприятния дискомфорт, причинен от мускулни схващания или друг вид болезнени усещания, то вашият правилен избор е WIND VISITOR.

Посетителски стол WIND VISITOR – висококачествена мебел, която си струва да притежавате

Плътните подлакътници на стола ви позволяват да поставяте ръце върху тях всеки път, когато желаете и да чувствате истинска наслада. Хромираната основа подчертава безкомпромисно блясъка на посетителската мебел, акцентирайки върху стилната нишка, която би могъл да усети всеки един. Столът е с четири крака.

Облегалката и седалката са важни части от всяка една мебел, която се използва за сядане. Ние от Антарес сме се погрижили облегалката да е произведена съобразно всяка една от извивките на вашето тяло. Инжектираната полиуретанова пяна е възможно най-подходящия материал, способен да ви причини пълноценно удобство и независим комфорт.

WIND VISITOR се предлага в тапицировка от няколко материала. Бихте могли да избирате между естествена кожа, дамаска, вълна или изкуствена кожа. Цветът е изцяло по ваш избор. Максималното натоварване на нашата мебел е до 120 кг. Препоръчително е да се вслушвате указанията, които ви даваме, с цел съхраняване целостта на стола за дълго време.

Ако в рамките на 60 месеца посетителското решение се нуждае от ремонт или замяна, то ние гарантираме мигновено откликване на нуждите ви. Бъдете смели, дръзки, креативни, разумни и прагматични. Превърнете живота си в истинска наслада, благодарение на издръжливият и устойчив посетителски стол WIND VISITOR.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 81 см
Обща ширина 44-62 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 43 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива