Inside

Посетителски стол TAURUS NET

Базова Цена: 50.90 лв. с ДДС

  • посетителски стол с черна, сива или хромирана стоманена рамка
  • овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм
  • протектори на краката за защита на всички видове настилки
  • декоративен пластмасов капак на седалката
  • мрежеста облегалка и тапицирана седалка в дамаска или еко кожа в цвят по избор
  • опция за подлакътници и масичка
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
Classic

​Посетителският стол TAURUS NET е модерно и функционално решение, което днес имате възможността да си закупите на изключително ниска и достъпна цена. Столът е сред продуктите ни, които умело впечатляват, заради съчетанието си между дизайн, удобство и комфорт. Променете живота си, без да се налага да променяте банковите си сметки. Бъдете с няколко стъпала над останалите и не пропускайте да се обзаведете с висококачествена днес, а не утре.

Посетителски стол TAURUS NET – направете правилния избор

Ние от Антарес България вярваме във вас и вашите правилни решения. Посетителският стол TAURUS NET се предлага с черна, сива или хромирана стоманена рамка. Тази част от иновативната и класическа мебел подчертават нейния чар. Столът разполага с овален профил 15х30 мм, който е с дебелина 1.2 мм.

Протекторите на краката на стола служат за пълноценна защита на всички видове настилки. Така, дори и след дълъг период от време, не ще се получат драскотини. Декоративният пластмасов капак на седалката умело допринася за неговата завършеност. Облегалката е свръх удобна, тъй като е проектирана съобразно всяка една от извивките на човешкото тяло. Мрежестата материя се оказва крайно благоприятна за горещите летни дни през годината. Седалката достига до вас в няколко основани варианта на тапицерията си: дамаска или еко кожа. Цветът ни го посочвате предварително вие, такъв какъвто си го представяте в даденото помещение.

Освен това, TAURUS NET ви предлага опция за подлакътници с масичка. Не бива да подценявате това допълнение при избор на стол, тъй като в един момент ще осъзнаете важността му. Максималното натоварване на посетителското решение е до 120 кг. Препоръчително е да не преминавате наложените ограничения. С покупката на посетителски стол TAURUS NET получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност и 36 месеца гаранционен период.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Аксесоари:

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81 см Вид: Плик Гаранция 36 месеца
Ширина: 47.5-53.5 см Тегло: 5 кг Наличност:
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: 0.23 m3 Подлакътници:
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител:

Вход за Партньори