Inside

Посетителски стол TAURUS MAXI с масичка SALE

Базова Цена: 135.00 лв. с ДДС
Промо Цена: 58.80 лв. с ДДС

Налични за разпродажба 2 бр., цвят по избор

Доставката на всички модели от разпродажба е за сметка на клиента.

 

Classic

Посетителският стол TAURUS MAXI с масичка РАЗПОРДАЖБА е модерен и функционален стол, който е в състояние да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Тази дизайнерска мебел достига до вас на изключително изгодна цена, за която дори не сте и мечтали. Имате реалната възможност да създадете неописуем комфорт за вашето тяло, като паралелно с това автоматично игнорирате всякакви травми и гръбначни изкривявания, тъй като стола е проектиран съобразно всяка една от извивките ви. Страхотно е, нали?

Посетителски стол TAURUS MAXI с масичка РАЗПОРДАЖБА – комплексно решение за всеки един

Посетителският стол е с черна стоманена рамка, която подчертава безкомпромисно стилната линия и класическия вид на модерната мебел. Подлакътниците са с овален профил 15x30 мм с дебелина 1.2 мм. Седалката и облегалката се предлагат тапицирани. Те създават неописуемо удобство и комфорт на цялото ви тяло. Тези детайли от всеки един стол са крайно решаващи за цялостното ви състояние. Затова не бива да ги пренебрегвате при избора си на мебел.

Максималното натоварване на TAURUS MAXI е до 120 кг. Спазвайте указанията, които сме ви посочили, ако желаете са съхраните целостта на това истинско бижу. Масичката е допълнение към посетителското решение, която спомага за гладко и безпроблемно протичане на много дейности, които извършвате, докато сте в седнало положение. Посетителският стол TAURUS MAXI с масичка РАЗПОРДАЖБА е удобна и комфортна мебел.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81 см Вид: Плик Гаранция 36 месеца
Ширина: Тегло: 6.2 кг Наличност: Наличен на склад
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: 0.23 m3 Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори