Посетителски стол SPIDER

ТОП ЦЕНА 99.00лв


Посетителски стол SPIDER

ТОП ЦЕНА 99.00лв

Цените са С ДДС

Ограничена наличност

Код - SPIDER


Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • посетителски стол с черна, хромирана или сива рамка
  • пластмасови подлакътници
  • черна мрежеста облегалка и тапицирана седалка с дамаска DORA в цвят по избор
  • възможност за стифиране до 5 бр.
  • максимално натоварване до 120 кг
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.75 - 8 гласа

​Посетителският стол SPIDER е модерно и функционално решение, способно да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Ние от Антарес България ви предлагаме тази стилна мебел, движеща се в класическата линия. Столът се изработва в няколко варианта, като вие сами решавате кой точно да изберете. Черна, хромирана или сива рамка са възможностите, които ние осигуряваме за вас.

От изключителна важност е столът, в който се разполагате, да бъде максимално удобен за всяка една част от вашето тяло. Именно поради тази причина сме се погрижили SPIDER да достига до потребителя с комфортни пластмасови подлакътници, които не позволяват на ръцете ви да чувстват умора или дискомфорт.

Независимо какъв е моделът на стола, то на всеки един е ясно, че най-много внимание се отеля за седалката и облегалката. Важно е тези части да бъдат изградени съобразно всяка една от извивките на човешкото тяло, така че да не се получават гръбначни изкривявания, както и други травми, които да лекувате напред в бъдещето. Уверяваме ви, че посетителският стол SPIDER е изцяло съобразен с нуждите на човешкото тяло. Мрежестата облегалка не само засвидетелства дългия експлоатационен период, но ви напомня, че през летните горещи дни няма да се натъкнете на неприятно запарване, причинено от някой материи.

Седалката, на свой ред, би могло да се тапицира в дамаска или еко кожа. Цветът е по избор на клиентите. Сами решете от какъв цвят стол се нуждаете, а ние ще се погрижим за всичко останало. Мебелите разполагат с възможност за стифиране до 5 броя. Максималното им натоварване е до 120 кг. С покупката на посетителски стол SPIDER получавате гаранция от цели две години, както и европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Основни
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 24 месеца
Размери
Обща височина 81 см
Обща ширина 46.5-57.5 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 45.5 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 5.56 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива