Inside

Посетителски стол SOFT SLED PDH

Базова Цена: 661.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол за релаксация с облегалка за глава
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • хромирана рамка или статична хромирана кръстачка
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителският стол SOFT SLED PDH е уникално съчетание между функционалност, стил, излъчване, качество и динамика. Всеки един от вас има възможността да се докосне до това несъизмеримо удобство, след като инвестира не твърде огромна сума в покупката му. Ние от Антарес България ви уверяваме, че този модел посетителски стол за релаксация притежава нечуваната до момента способност да ви накара да се чувствате като у дома си, без значение, че сте на километри от уюта му.

Посетителският стол SOFT SLED PDH е перфектното оръжие на всеки един, който страда от болки в гърба, прелените, кръста, шията или ставите. Облегалката и седалката се произвеждат от високоустойчива полиуретанова пяна, която знае кое е най-добро за вас. Благодарение на нейната структура, то вие не ще получите гръбначни изкривявания или друг вид травми, които да лекувате дълги години.

Столът би могло да се тапицира в няколко основни материала, като всеки един от тях се отличава с устойчивост и здравина. Можете да избирате между естествена, изкуствена кожа, вълна или дамаска. Цветовете, с които разполагаме, са почти неизчерпаеми. Можете да съчетавате разлени нюанси, в които да изработваме отделните детайли от SOFT SLED PDH или да заложите на класическо бяло, черно или сиво. Вие сами решавате как да изглежда помещението, което решавате да обзаведете с нашите прекрасни столове.

Хромираната рамка подчертава блясъка на модерното посетителско решение, докато статичната хромирана кръстачка се явява като гаранция за сигурност у потребителите. Как да бъде изработен вашият стол решавате отново вие самите. В рамките на 25 работни дни поръчката ви ще бъде изпълнена, а желанието ви сбъднато.

Максималното натоварване на посетителския стол SOFT SLED PDH е до 120 кг. Вие го получавате с гаранция от 60 месеца. Можете да се възползвате във всеки един момент в случай на необходимост, въпреки че това не ще се случи.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 94 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 67 см Тегло: 11 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 40 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори