Inside

Посетителски стол SOFT SLED

Базова Цена: 622.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол за релаксация
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • хромирана рамка или статична хромирана кръстачка
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителският стол SOFT SLED е умело съчетание между перфектен дизайн, ненадминато качество, динамичност и функционалност. Имате възможността да си осигурите 24 – часова релаксация, без да се налага да инвестирате огромна сума в покупката на SOFT SLED. Ние от Антарес България изработваме всеки един от детайлите на стола, използвайки висококачествени материали, които не могат да се конкурират с тези, залели пазара.

Облегалката и седалката на стола се произвеждат от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна, която създава ненадминат комфорт и удобство на всеки един, докоснал се до тази мебел. Столът е тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа. Всички ние знаем, че здравината а естествената кожа не може да се сравни с устойчивостта на който и да е било друг материал. Ако се грижите така, както следва за еко кожата, то бихте могли да се насладите дълго време на вашата мебел, без да се налага да я сменяте с друга такава. Цветовото разнообразие е почти неизчерпаемо. Имате възможността да изберете нюанс, изцяло пасващ на вкусовите ви предпочитания или такъв, който внася нотки на свежест в цялостната интериорна картина.

Максималното натоварване на SOFT SLED е до 120 кг. Ние ви съветваме да не експериментирате с тежестта, тъй като съществува опасност от това да нарушите целостта на модерния стол, служещ за пълноценна релаксация, дори и в моментите, в които се намирате далеч от дома.

Столът би могло да се изработи с хромирана рамка или статична хромирана кръстачка. И двата варианта умело и безупречно подчертават изчистената линия и класически дизайн. Покупката на посетителски стол SOFT SLED е една перфектна инвестиция, която много скоро е в готовност да ви се отблагодари многократно. Получавате 60 месеца гаранционен срок, нещо, което много малко фирми производители на мебели са в състояние да ви обещаят.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 94 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 67 см Тегло: 11 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 43 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 40 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори