Inside

Посетителски стол RED HOT/S

Базова Цена: 210.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • черна, бяла или хромирана рамка
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Искате ли и вие да се почувствате комфортно и уютно на обществено място или у дома? Ние ви предлагаме мебел, която е в състояние да осигури всичко необходимо за вашето тяло, така че автоматично да се игнорира опасността от мускулни схващания, напрежение, гръбначни изкривявания или друг вид травми. Ако искате да се почувствате на гребена на вълната, то нашият съвет е да извършите покупка на Посетителски стол RED HOT/S – всичко, от което се нуждаете след края на дългия и изморителен работен ден.

Посетителски стол RED HOT/S – основни характеристики

Посетителският стол разполага със стилен и модерен дизайн, който го превръща в подходяща мебел за редица помещения, като конферентни зали, чакални, учебни центрове, заведения, кафенета и много други. Той се вписва перфектно към най-различни интериорни обзавеждания, заради многообразието от цветове, които ние ви предлагаме.

Онлайн магазинът Антарес е един от първите, които успяват да въведат перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което да се възползвате неограничено. С наша помощ имате възможността да промените живота си, но не и банковите си сметки. Бъдете разумни и прагматични и се доверете на нас, защото ние знае кое е най-доброто за нашите клиенти и им го доставяме на конкурентно ниски цени.

Рамката е с възможност да се изработи в три основни цвята: черна, бяла или хромирана. Какъвто и цвят да изберете, то столът ще се превърне в основен акцент за цялото помещение. Пластмасата, участваща при изработката му също се предлага в осем различни цвята – една огромна палитра, от която да изберете правилното съчетание на нюанси. Разполагате с опция за тапициране на седалката. Единственото, което се изисква от вас, е да се свържете със служител от онлайн магазина, който ще ви даде подробна информация за оскъпяването на нашия продукт след използването на тази опция.

Посетителски стол RED HOT/S е решение за всеки един!


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори