Inside

Посетителски стол ONE/S TAV

Базова Цена: 300.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение
  • хромирана рамка
  • облегалка от перфорирана пластмаса
  • с масичка
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • опция за тапициран панел на седалката
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителски стол ONE/S TAV е мебел, за която си струва да инвестирате конкретната сума средства. Този стол е в състояние да ви осигури комфорт и удобство, за които дори не сте и мечтали. Изработен е по начин, който предлага съвършенство за тялото ви. Всяка една от частите на стола пасва перфектно на извивките на вашето тяло, като едновременно с това ви кара да се чувствате специални, докато прекарвате времето си, обгърнати от него.

Ние от Антарес знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени достъпни за масовия потребител. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да създаваме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите си. Поради тази причина, и ред други, ние прецизно селектираме всеки наш продукт, който достига до вас.

Посетителски стол ONE/S TAV – съвършенство, за което някога сте мечтали

Посетителската мебел е с модерен дизайн, който го превръща в подходящ за редица помещения, като конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета, заведения, ресторанти и много други места. Удобен и перфектен се оказва още за домашно ползване, тъй като успява да се впише еднакво добре с различните видове интериори. Освен това вие сами посочвате цвета на пластмасата, участваща при изработката на стола.

За облегалката на стола се използва перфорирана пластмаса, която е един наистина здрав и устойчив материал, доказал своите качества многократно. Хромираната рамка е едно от предимствата на тази мебел. За никого не е тайна, че хромът е един от материалите, които внасят частици блясък и съвършенство. Тази повърхност се почиства лесно и не е необходимо да използвате специален клас препарати, за да премахнете следите от употреба. Нужна ви е единствено микрофибърна кърпа, с която да превръщате нашия стол в чисто нов.

Посетителски стол ONE/S TAV е с масичка и освен това можете да се възползвате от опцията за тапицира панел на седалката.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 44.5 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори