Inside

Посетителски стол ONE/S BR

Базова Цена: 267.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • хромирана рамка
  • облегалка от перфорирана пластмаса
  • вградени отворени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • опция за тапициран панел на седалката
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителски стол ONE/S BR е едно изумително творение, което е продукт на високото технологично развитие. Този стол се предлага на изключително изгодна цена, достъпна за масовия потребител. Вие имате възможността да го превърнете в своя придобивка, без да е необходимо да влагате огромна сума средства, която да промени състоянието в банковите ви сметки. Освен това ще подарите на тялото си комфорт и удобство, за които дори не е мечтало.

Ние от Антарес знаем кое е най-доброто за вас, затова полагаме всичките си усилия внимателно и прецизно да селектираме продуктовата гама, имаща за цел да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Столът е с модерен дизайн и това го превръща в подходяща вещ както за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета, барове и много други места.

Хромираната рамка, на свой ред, успява да внесе чувство за стил и класа, разпръсквайки блясъка си в цялото помещение и озарявайки всичко около себе си. Почиства се лесно и бързо с помощта на микрофибърна кърпа. За направата на облегалката бива използвана перфорирана пластмаса, която е толкова издръжлив и устойчив материал, че дори вие ще останете изумени от нейните качества.

Столът разполага с вградени отворени подлакътници, които осигуряват оптимална опора и комфорт. Пластмасата, от която е направен стола, се предлага в 7 различни цвята, сред които да избирате. Разполагате още с опция за тапициран панел на седалката. За да уточните оскъпяването на тази услуга, то единственото, което се изисква от вас, е да се свържете със служител в онлайн магазина.

Максималното натоварване на Посетителски стол ONE/S BR е до 120 кг. Той достига до вас с гаранционен период от цели 36 месеца. Можете да се възползвате от него веднага, след като бъде финализирана вашата покупка.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 44.5 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 45.5 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори