Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол OLA WOOD

Базова Цена: 618.00 лв. с ДДС

Посетителски стол OLA WOOD

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • черна, бяла или хромирана рамка на 4 крака
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • седалка и облегалка от многослойно дървесина с възможност за избор на 4 цвята
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

Ако се нуждаете от надеждни и висококачествени мебели, то значи сте попаднали на правилното място. В онлайн магазина Антарес ще откриете широка гама от продукти, имащи за цел да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. За направата им се използват едни от най-устойчивите и издръжливи материали, тествани многократно. Днес на вашето внимание представяме истински шедьовър, известен с наименованието Посетителски стол OLA WOOD.

Модерен, стилен, изящен и неповторим този стол е в състояние да промени цялостната визия на всяко едно помещение. Дизайнът е първото нещо, което успява да прикове погледите и вниманието право към себе си. Предлагаме ви мебел, способна да промени света ви, внасяйки в него удобство и комфорт, без да се налага да променя банковите ви сметки. Нашият онлайн магазин е един от първите, които въвеждат перфектно балансираното съотношение между качество и цена, достигащо днес до вас.

Столът е подходящ за обзавеждане на чакални, кафенета, конферентни зали, центрове за обучение, спа центрове и много други обществени и частни сгради с различно предназначение. Стилната алуминиева пирамидална основа е онази част от стола, която няма как да не забележите. Изваяна о съвършенство тя се превръща в основен акцент.

Облегалката е с вградени подлакътници, които имат за цел да доставят упора и комфорт за седящия, като автоматично елиминират опасността от мускулни схващания, болки, натоварвания, умора или друг вид дискомфорт.

А направата на седалката и облегалката бива използвана многослойна дървесина, чието качество няма как да не оцените. Тя се предлага с възможност за избор на 4 цвята, сред които да посочите любим за вас нюанс. Предлагаме ви още опция за тапициран панел на седалката.

Посетителски стол OLA WOOD е с максимално натоварване до 120 кг. Той достига до вас с гаранционен период от цели 36 месеца.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 80 см Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 39.5 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 36.5 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 46.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори