Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол OLA STYLE

Базова Цена: 401.00 лв. с ДДС

Посетителски стол OLA STYLE

  • въртящ се посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • стилна алуминиева пирамидална основа
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата с UV защита
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

Посетителски стол OLA STYLE е модерно и съвременно решение, благодарение на което имате възможността да превърнете всяко едно помещение в запомнящо се. Ние от онлайн магазина Антарес ви предлагаме великолепната възможност да внесете лукс и изящество, без да се налага да плащате скъпо за тях. Не се чудете, а се възползвайте от покупката на това същинско произведение на изкуството, в направата на което участват висок клас материали, тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно.

Посетителски стол OLA STYLE – начин да се почувствате комфортно и удобно

Въртящият се стол е наистина мебел, която успява да привлече погледите и вниманието дори на най-претенциозните и взискателни клиенти. Столът е подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, заведения, ресторанти, кафенета и още редица други места. Той е с изтънчена и неповторима визия, която ще ви накара да се чувствате специални, докато прекарвате няколко часа от свободното си време, седейки върху него.

Стилната алуминиева пирамидална основа е сред един от основните акценти при това изкушаващо творение. Тя допринася за блясъка, който струи от съвършенството, наречено посетителски стол. Почиства се лесно и бързо с помощта на микрофибърна кърпа. Пластмасата, участваща при изработката на стола, се предлага в седем напълно различни цвята, сред които да направите своя избор.

Декоративният капак, намиращ се под седалката на посетителската мебел, също се предлага в три основни цвята, сред които да избирате. По този начин ви позволяваме да се възползвате от специалната привилегия сами да се превърнете в дизайнери на собственото си обзавеждане. Освен това крайният резултат със сигурност ще бъде вдъхновяващ. Максималното натоварване на Посетителски стол OLA STYLE е до 120 кг. Ние ви го предлагаме с гаранционен период от цели 3 години. Можете да се възползвате от опцията за допълнително тапициране на панела на седалката. Единственото, което се изисква да направите, е да се свържете със служител от оналйн магазина и с него да уточните всяка една подробност, включително и цената, с която ще се оскъпи продуктът.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 39.5 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 36.5 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори