Inside

Посетителски стол OLA ALU

Базова Цена: 355.00 лв. с ДДС

  • въртящ се посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • стилна алуминиева основа на колелца
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата с UV защита
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Ако се нуждаете от посетителски стол, който да поставите било то в конферентна зала, кафене, ресторант, чакалня, център за обучение или друго, то бихте могли да се възползвате от услугите на Антарес. Онлайн магазинът е селектирал за вас почти неизчерпаемо разнообразие от висококачествени мебели, способни да превърнат всяко едно помещение в уникално и неповторимо. Днес на вашето внимание представяме Посетителски стол OLA ALU – съвършенство, което е невъзможно да се опише с една единствена дума.

Тази мебел е почти като произведение на изкуството на някой от най-видните и запомнящи се художници. Модерният дизайн е едно от нещата, които няма как да не ви направят впечатление. Столът се изработва от висококачествена пластмаса, която е доказала издръжливостта и устойчивостта си многократно. Тя се предлага в седем основни цвята, сред които да избирате.

Столът също разполага с газов механизъм, с помощта на който да регулирате височината на седалката, така че той да се пригоди изцяло за вас и да ви доставя нужните комфорт и удобство. Гарантираме ви, че всяка една от извивките на вашето тяло ще пасне перфектно съм седалката и облегалката на тази мебел.

Стилната алуминиева основа на колелца допринася за перфектната визия на това същинско творение. Облегалката е с вградени подлакътници, които се грижат подобаващо за това ръцете ви да се чувстват удобно и комфортно, без мускулни схващания или друг вид дискомфорт. Максималното натоварване на стола е до 12о кг. Съветът ни е да не прекалявате с тежестта, тъй като това би могло да доведе до непоправими щети.

Посетителски стол OLA ALU е с гаранционен период от цели 3 години. Можете да се възползвате от него веднага, след като тази мебел се превърне във ваше притежание. Съществува опция за тапициран панел на седалката и облегалката. Единственото, което се изисква от вас, е да се свържете със служител в онлайн магазина и да уточните всяка една подробност, свързана с тапицирането, в това число и крайната цена, която се изисква да заплатите. Доверете се на нас, защото ние знае кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 39.5 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 36.5 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори