Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол OLA

Базова Цена: 197.00 лв. с ДДС

Посетителски стол OLA

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • черна, бяла или хромирана рамка на 4 крака
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата с UV защита
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

Ако се нуждаете от мебел, която доставя комфорт и удобство не само на вас, но и на вашите посетители, то значи е дошло ред да се възползвате от богатото продуктово изложение на онлайн магазина Антарес. Ние ви предлагаме най-доброто, появявало се някога на пазара. Нашите продукти са изработени от свръх качествени материали, които са доказали устойчивостта и издръжливостта си многократно. Днес на вашето внимание е посетителски стол OLA – един наистина добър избор, отговарящ на търсенето на огромна част от потребителите.

Основни характеристики на посетителски стол OLA

Столът е проектиран по начин, който осигурява ненадминато удобство и комфорт за седящия. Гарантираме ви, че всяка една от извивките на тялото ви пасва перфектно към самата мебел. Модерният дизайн го превръща в подходяща мебел за редица помещения, като конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета, за дома и много други.

Рамката на това същинско произведение на изкуството може да се изработи в три основни цвята: черен, бял или хром. Вие сами решавате как да изглежда новата ви придобивка. Така имате възможността да я съчетаете с останалата част от обзавеждането, без да се налага да закупувате допълнителни аксесоари, които да свързват различните цветове в красив букет.

Облегалката разполага с вградени подлакътници, имащи за цел да доставят максимална упора и комфорт, така че вашите ръце да не се чувстват дискомфортно, напрегнати или уморени,докато прекарвате времето си в този шедьовър. Пластмасата, която се използва за изработката на столовете, е с UV защита и освен това тя се предлага в седем напълно различни цвята.

Разполагате също с опция за тапициран панел на седалката, което всъщност е едно от най-големите предимства за клиента. Единственото, което се изисква от вас, е да се свържете със служител на онлайн магазина, с който да уточните подробностите, свързани с тапицирането и крайната цена, която се изисква от вас да заплатите.

Посетителски стол OLA е с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 79 см Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 39.5 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 36.5 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 45.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори