Inside

Посетителски стол NO FRILL WOOD

Базова Цена: 356.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • дървена рамка на 4 крака
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката - попитай за цена
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Посетителският стол NO FRILL WOOD е една от малкото мебели, които ще успеят да ви дарят с комфорт и удобство, за които всеки мечтае. Този стол е проектиран по начин, който съумява да пастне перфектно с всяка една от извивките на човешкото тяло, без да създава опасност за получаване на гръбначни изкривявания, схващания или друг вид болки и дискомфорт. Ние от Антарес ви предлагаме прецизно селектирани мебели, имащи за цел да задоволят нуждите и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Инвестицията ви в Посетителски стол NO FRILL WOOD гарантирано ще промени живота ви, без да налага съществени корекции върху банковите ви сметки. Модерният дизайн на тази мебел го превръща в подходяща за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета, както и за домашна употреба.

Посетителски стол NO FRILL WOOD – основни характеристики и функции

Столът е създаден от четири крака и дървена рамка, осигуряваща стабилност за хората, които го използват. При направата му взимат участие единствено доказали се, устойчиви и издръжливи материали, тествани многократно. Това, на свой ред, напомня за дългата експлоатация, която ще ви застигне веднага, след като го превърнете в своя собственост.

Пластмасата, участваща при направата му, е от същия висок клас. Тя се предлага в седем различни цвята. Имате възможността да поръчате нюанс, пасващ перфектно с останалата част от обзавеждането и да създадете една наистина приятна за очите и тялото обстановка. Ако желаете седалката да се претапицира, то бихте могли да се възползвате от допълнителната опция, позволяваща това. Единственото, което се изисква от вас, е да разговаряте със служител от онлайн магазина, който ще ви предостави информация за крайната цена, която е необходимо да заплатите.

Посетителски стол NO FRILL WOOD е с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 43 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 40 см Обем: Подлакътници: Цената не включва подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори