Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол MISTER

Базова Цена: 683.00 лв. с ДДС

Посетителски стол MISTER

  • посетителски стол за релаксация
  • облегалка и седалка от високоустойчива инжектирана полиуретанова пяна
  • статична кръстачка от полиран алуминий
  • тапициран с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

​Посетителският стол MISTER е удобна и комфортна мебел, предназначена за релаксация. Сядайки върху това същинско произведение на изкуството, то вие имате чувството, че се намирате върху един от онези столове, специализирани в масажирането. Ние от Антарес България сме наясно, че в определени моменти човек има нужда от релакс и спокойствие. А какво по-добро от това да допълните помещението с удобна мебел, за която не ще се налага да плащате твърде скъпо.

Облегалката и седалката на всеки един стол са едни от най-важните му части, които в никакъв случай не бива да пренебрегваме. За да изпитвате максимален комфорт и по всяко едно време от денонощието, то ние използваме висококачествена и високоустойчива полиуретанова пяна. Нейната мекота е в състояние да предотврати всяко едно гръбначно изкривяване или друг вид травми, които се налага да лекувате в бъдеще.

За изработката на статичната кръстачка се използва полиран алуминий. Той подчертава стилната и изчистена визия на посетителския стол. Максималното натоварване на MISTER е 120 кг. Ако сте от хората, които се стремят да съхранят целостта на стола за колкото се може по-дълго време, то ние ви съветваме да не експериментирате с неговата устойчивост и здравина.

С покупката на посетителски стол MISTER получавате 60 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате. За изработката на това бижу са ни необходими 25 работни дни.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 118 см Вид: Кашон Гаранция 60 месеца
Ширина: 47-76 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 47 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 41 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори