Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол ISY STRETTA

Базова Цена: 60.00 лв. с ДДС

Посетителски стол ISY STRETTA

  • посетителски стол със забележителен дизайн
  • тапицирани седалка и облегалка с дамаска, вълна или еко кожа в цвят по избор
  • общата широчина (48 см) е оптимизирана за максимално използване на пространството
  • профил на рамката 30 x 15 мм
  • формата на пластмасовия капак позволява лесно хващане
  • максимално натоварване до 130 кг
  • възможност за стифиране 
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност

​Посетителският стол ISY STRETTA осигурява на своите потребители една добра възможност да почувстват максималното удобство и комфорт, независимо от това, че се намират на километри разстояние от уюта, тегнещ в дома им. Ние от Антарес България вярваме в качеството на нашите продукти и с чиста съвест ги предлагаме на всеки един от вас. За направата на ISY STRETTA използваме единствено висок клас материали, които са успели да докажат устойчивостта и издръжливостта си многократно.

Посетителският стол притежава забележителен дизайн – ненатрапчива визия и изчистени линии, които го превръщат в подходяща мебел за всяко едно помещение, без да се взима под внимание неговото предназначение. Седалката и облегалката несъмнено са едни от най-важните части при изграждането на всяка една мебел, върху която се прекарва неограничен брой часове. За да почувствате максимално удобство и комфорт ние ви предлагаме стола тапициран в дамаска, вълна или изкуствена кожа. Спрямо това какви са вашите предпочитания и вкусове, както и съобразно интериора на помещението, бихте могли а си поръчате модел, който ние да ви изработим в рамките на 25 работни дни. Общата широчина (48 см) на стола е оптимизирана за максимално използване на пространството.

Формата на пластмасовия капак позволява лесно хващане и пренасяне, в случай на необходимост. Максималното натоварване на посетителката мебел е до 130 кг. Получавате възможност за стифиране до 3 броя – допълнителен бонус, който получавате автоматично след като закупите тази мебел. Гаранционният срок на посетителския стол ISY STRETTA е цели 36 месеца – достатъчно дълъг период сами да се уверите в качеството, превъзхождащо всички останали мебели на пазара.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81 см Вид: Плик Гаранция 36 месеца
Ширина: 48 см Тегло: 6.1 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 46 см Максимално тегло на потребител: 130 кг

Вход за Партньори