Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол ISY 45

Базова Цена: 79.00 лв. с ДДС

Посетителски стол ISY 45

 • посетителски стол със забележителен дизайн
 • тапицирани седалка и облегалка с дамаска, вълна или еко кожа в цвят по избор
 • разнообразие от цветове на пластмасата на облегалката и металната рамка
 • извивка на рамката под 45°
 • профил на рамката 30 x 15 мм
 • формата на пластмасовия капак позволява лесно хващане
 • възможност за стифиране
 • максимално натоварване до 130 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност
   

​Посетителският стол ISY 45 е със забележителен дизайн, към който няма как да останете безразлични. Ние от Антарес България съумяхме да създадем една неповторима класика, която би паснала перфектно към всяка една офис обстановка. Столът е иновативна и модерна мебел, чиито седалка и облегалка се предлагат тапицирани в дамаска, еко кожа или вълна. Цветът е изцяло по избор на клиента. Той би могло да бъде съчетан с останалата част от интериорното обзавеждане или пък да ни посочите нещо ново и изцяло различно, което да внесе нотки на свежест.

Както всеки един от вас знае, облегалката и седалката са едни от най-важните части от всяка една мебел. Те не само заемат ключова роля при очертаването на самата визия, но и осигуряват оптимално удобство и комфорт на потребителите. Извивката на рамката е под 45°. Това, от своя страна, допринася за стилния силует на модерната посетителска мебел. А профилът на рамката 30 x 15 мм, които гарантират за перфектната изработка.

Формата на пластмасовия капак позволява лесно хващане, което е като допълнителен бонус за това, че сте извършили възможно най-разумната инвестиция. Столът разполага с възможност за стифиране. Максималното му натоварване е до 130 кг. С покупката му получавате гаранция, която е в срок от цели 36 месеца – достатъчно продължителен период сами да се уверите в нашите думи. На пазара са твърде малко фирмите производители на мебели, които са в състояние да ви предложат европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност – нещо, което ние задължително предоставяме на клиентите си. Посетителският стол ISY 45 е подходящ за конферентни зали, офис помещения, закусвални, учебни центрове и много други.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81 см Вид: Плик Гаранция 36 месеца
Ширина: 47-53 см Тегло: 6.1 кг Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 42 см Обем: Подлакътници:
Височина на седалката: 46 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори