Inside

Посетителски стол FRILL STYLE

Базова Цена: 397.00 лв. с ДДС

  • въртящ се посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • стилна алуминиева пирамидална основа
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • опция за тапициран панел на седалката- попитай за цена
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Studio plus

Нуждаете ли се от висококачествен посетителски стол, в който да се чувствате удобно и комфортно през целия ден? Ние от Антарес ви предлагаме изключително надеждно решение, чиито дизайн ще ви впечатли още щом го погледнете. Столът разполага с всички удобства, от които се нуждае човек, за да се почувства на гребена на вълната. Материалите, участващи при изработката на този шедьовър са доказали своята издръжливост и устойчивост многократно. Това означава, че веднъж превърнали го в своя собственост, то вие ще му се радвате още дълги години. Ние ви осигуряваме гаранционен период от 36 месеца. В случай, че настъпи каквато и да било повреда, то можете да се обърнете към нас и ние ще ви съдействаме за нейното отстраняване.

Посетителски стол FRILL STYLE – предложение за всеки

Въртящият се посетителски стол е с модерен дизайн, който се вписва перфектно към редица помещения, било то конферентни зали, центрове за обучения, кафенета, ресторанти, домашна употреба или друго място. Основата представлява пирамидална основа, която е изключително стилна и изящна. На практика тя заляга в основата на целия този блясък, който струи от стола.

Облегалката е с вградени подлакътници, които осигуряват оптимална опора и комфорт за ръцете. Така се игнорира опасността от мускулни схващания или друг вид дискомфорт, който да причините на собственото си тяло. Пластмасата, участваща при изработката на тази мебел, се предлага в седем различни цвята, сред които да избирате. Подберете правилните нюанси, така че столът да се впише към останалата част на вашето обзавеждане.

Предлагаме ви опция за тапициране на седалката. Свържете се със служител от онлайн магазина, за да уговорите детайлно всяко едно ваше желание при претапицирането и да получите информация за крайната стойност на продукта. Максималното му натоварване е до 120 кг. Посетителски стол FRILL STYLE е удобството и комфорта, за които винаги сте мечтали.


Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 43 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 40 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори