Inside

Посетителски стол FRILL/S

Базова Цена: 217.00 лв. с ДДС

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • черна, бяла или хромирана рамка 
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката - попитай за цена
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

 

Studio plus

Имате ли нужда от посетителски стол, който да ви дари с удобство и комфорт, за които дори не сте и подозирали? Ние от Антарес ви предлагаме истинско произведение на изкуството, което ще осигури всичко необходимо за вашето тяло, като същевременно с това ще се превърне в акцент за помещението, където решите да го поставите. Посетителски стол FRILL/S е шедьовър, който има за цел да задоволи нуждите и очакванията дори на най-претенциозните и взискателни клиенти. Всички материали, участващи при изработката на тази мебел, са от висок клас. Те са тествали издръжливостта и устойчивостта си години наред и ние ви гарантираме за тях, като ви предлагаме гаранционна карта за цели 36 месеца. Страхотно е, нали?

Онлайн магазинът Антарес има за цел да достави най-доброто за потребителите и на цени, достъпни за тях. Днес не е необходимо да променяте банковите си сметки, за да се превърнете в притежател на мебел, която да внесе цвят и настроение било то в конферентна зала, кафене, ресторант, учебен център или стая от дома ви по ваш собствен избор.

Посетителски стол FRILL/S – дизайн, за който винаги сте мечтали

Столът разполага с модерен, изискан и стилен дизайн, за който всеки би ви завидял. Рамката му може да се изработи в три различни цвята – черна, бяла или хромирана. Вие сами посочвате какъв да бъде цвета на стола, който поръчвате. Не забравяйте, че хромовото покритие отразява целия блясък в помещението и освен това се почиства изключително лесно, единствено с помощта на микрофибърна кърпа.

Облегалката е с вградени подлакътници, които ще осигурят максимална упора и комфорт, докато прекарвате времето си в седнало положение. Пластмасата, участваща при изработката на тази мебел, също се предлага в седем различни цвята. Подберете внимателно, като се ръководите от основната цел, а именно перфектно съчетание с целия интериор.

Посетителски стол FRILL/S е с възможност за стифиране и с максимално натоварване до 120 кг.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 81.5 см Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 43 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 40 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори