Inside
ПРОДУКТИ

Посетителски стол FRILL

Базова Цена: 216.00 лв. с ДДС

Посетителски стол FRILL

  • посетителски стол с модерен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • черна, бяла или хромирана рамка на 4 крака
  • облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 7 цвята на пластмасата
  • декоративен капак под седалката с възможност за избор на 3 цвята
  • опция за тапициран панел на седалката - попитай за цена
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

 

Посетителски стол FRILL е изключително удобна мебел, която има за цел да ви достави максимално удобство и комфорт. Ние от Антарес се стремим към това да предлагаме на своите клиенти богат асортимент от прецизно селектирани продукти, при изграждането на които участват най-висок клас материали, тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно.

Днес на вашето внимание предлагаме стол, чиито дизайн е едно от първите неща, накланящо везната в посока осъществяване на покупка. Искате ли тялото ви да изпитва комфорт и удобство, за които дори не сте и мечтали? Какво ще кажете за това мебелите да бъдат плод на вашето изображение и вие да считате себе си като дизайнер на обзавеждането у дома или друго помещение, важно за вас? Днес всичко това е възможно и то без да се налага да плащате огромна сума средства.

Модерният дизайн на Посетителски стол FRILL го превръща в перфектното решение, отговарящо на една огромна част от потребителското търсене. Столът пасва еднакво добре както за домашно ползване, така и за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, заведения, кафенета, ресторанти и много други места.

Рамката на четири крака се предлага в три основни цвята: черен, бял или хром. Имате възможността да изберете, спрямо личните си вкусове и предпочитания. Можете да съобразите избора на цвят с останалата част от интериорното си обзавеждане. Облегалката, която е с вградени подлакътници, ще ви дари с максимално удобство и комфорт. Ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме на цени, достъпни за масовия потребител.

Столът се предлага в седем цвята на пластмасата. Вие сами решавате кой нюанс да посочите от разнообразната палитра. Материалът е един от най-качествените, използвани за направата на такъв модел мебели.

Посетителски стол FRILL е с максимално натоварване до 120 кг и с гаранционен период от цели 36 месеца.


Изберете Основа:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Изберете Дамаска:

Изберете Цвят:
Моля изберете цвят

Размери: Опаковка: Допълнителна информация:
Височина 80.5 см Вид: Гаранция 36 месеца
Ширина: 43 см Тегло: Наличност: Доставка до 25 работни дни
Дълбочина на седалката: 40 см Обем: Подлакътници: Цена с включени подлакътници
Височина на седалката: 47.5 см Максимално тегло на потребител: 120 кг

Вход за Партньори